Hvordan legge kjemikalier til et basseng

October 1

Hvordan legge kjemikalier til et basseng

For å kunne opprettholde hagen bassenget, trenger alle bassenget eiere å behandle kjemisk sitt basseng regelmessig. Legger til pool kjemikalier på riktig måte, vil du sikre riktig fordeling av pool kjemikalier. Når pool kjemikalier er riktig introdusert i vannet, vil de være mer effektiv og mer langvarig.

Instruksjoner

Instruksjoner:

• Siden alle bassenget eiere vet viktigheten av å opprettholde en ren og trygg bassenget, de bør bli kjent med den riktige teknikker for å legge kjemikalier til bassenget. For å forberede din rutine bassenget vedlikehold bør du alltid har på hånden en gammel bøtte som aldri vil bli brukt til andre formål, en gammel målebegeret, basseng strimmelen og kjemikalier som du har tenkt på med.

•Før å legge kjemikalier til bassenget, du mange ønsker å endre av noen fargerike eller god klær. Vil du ha en gammel hvit t-skjorte siden mange av kjemikaliene som svømmebassenget kan flekker din klær av bleking dem. Du vil også teste bassenget med basseng strimmelen å se hvilke kjemikalier må du legge til.

•Legge til riktig klorerte sjokk behandlinger til bassenget, må du pre-mix pulverisert sjokk med litt eksisterende bassenget i gamle bøtte. Denne pre-mix reduserer mengden sjokk som kan bli blåst bort av vinden hvis den bare helles direkte i bassenget. Nøye klippes bag (r) av sjokk og Tøm dem dypt inn i bøtte. Legg nok pool vann for å gjøre en havremel konsistens blande.

• Det er best å legge til sjokk behandling i bassenget når det er skumring, og solen ikke skinner på bassenget. Solen kan bryte ned kjemikaliene i sjokk, noe som gjør det til en mindre effektivt rensemiddel for bassenget. Står utenfor bassenget og legge kjemikalier av vandre rundt omkretsen av bassenget å jevnt distribuere sjokk.

Når det er på tide å legge klor tabletter til bassenget, vil legge dem direkte til handlekurven skimmer. Nøye fjerne 2 eller 3 av hockey pucken formet tabletter fra bøtte og sette dem direkte inn skimmer kurven. Etter berørende bassenget kjemiske tabletter, husk å skyll hendene i bassenget. Unngå å berøre dine øyne eller ansikt til du er ferdig å legge pool kjemikalier og har en sjanse til å vaske med såpe og vann.

•Når du må legge til algaecide til bassenget for å retard vekst av alger, er det best på bassenget foran vannet tilbake. Dette er hvor vannet er å skyte tilbake i bassenget etter renses av filteret. Vanntrykket i vannet tilbake vil hjelpe deg jevnt distribuere den flytende algaecide. Husk å bruke en gammel målebegeret for å måle dosen av algecide din størrelse svømmebasseng.

Tips og advarsler

  • Pass på at du tester bassenget regelmessig med basseng strimmelen slik at du kan kjemisk behandle bassenget nøyaktig.
  • Noen mennesker kan være følsomme for pool kjemikalier. Alltid vaske hendene med såpe og vann etter håndtering alle pool kjemikalier.