Hvordan legge en sirkel utleggermaskin mønster

December 17

Hvordan legge en sirkel utleggermaskin mønster

Legging utleggere i et sirkulært mønster er mer utfordrende enn danner en firkant eller et rektangel og krever en annerledes teknikk. Du må gradvis kurven mønster av murstein og andre rettkantede utleggere å danne en sirkel eller ring, og det er ingen kvadrerte kant å bruke som et referansepunkt. Hvis godt utført, men melds en sirkulær uteplass form og funksjon for visuell effekt i et landskap.

Instruksjoner

•Spør lokale verktøyet selskapene å markere plasseringen av sine underjordiske kabler og rør før du begynner å grave. Det er farlig å grave i et område der du kan treffe en strøm eller gass linje. I USA, ville ringer 811 på telefonen forbinde du med de riktige lokale verktøyene for å be om denne tjenesten.

•Plasser en eierandel i midten av området der du vil at sirkelen. Knytte et tau til innsats måle halvparten så stor diameter av ønsket størrelse. Strekke tauet tilkoplingskabel og flytte rundt sirkelen, stake ut figuren.

•Fjern topsoil i sirkelen. Hvis du bor i et område med vanlig fryse-Tin sykluser, må minst seks inches av knust stein som base. Legge til høyden av din pavers, vanligvis mellom 2 og 3 inches, å fastsette totale din hull - sannsynligvis mellom 8 og 10 inches. Skråningen hullet litt bort fra nærliggende bygninger på vinkelen på ca 1/2 til 1 tommers per verftet å tillate regn avrenning.

•Bruk en plate-komprimator eller rammer komprimere undergrunnen. Legg knust rock base 2 til 3 inches samtidig, raking glatt og komprimering mellom hvert lag. Bruk kantete grus og spray den med vann før du komprimerer for bedre resultater. La plass øverst for pavers.

•Legg 1/2 tommers løs sand som sengetøy lag. Bruk en streng linje eller screed styret basen skal nivå.

•Lay første sett med utleggere i midten av sirkelen. Tren i Center, legge ene ringen samtidig. Trykk hver utleggermaskin forsiktig på plass med en gummihammer, forlate en plass for 1/2 tommer eller mindre mellom plater. Fylle mellomrom med polymere mur sanden etter alle pavers legges.

•Dekk pavers med en beskyttende uretan pad for å unngå skade på steinene og kompakt dem med en plate komprimator. Fjerne puten og feie alle gjenværende sand i leddene i pavers. Lett spray pavers med vann for å aktivere polymerer i sanden.

Tips og advarsler

  • Enkelte hjem og hage sentre leie utstyr. Sjekke inn dette alternativet for å unngå å kjøpe dyre maskiner for rydder prosjektet.