Hvordan legge en betong Pad for et Spa

June 3

Den appell og familieglede med et spa gjør det et velkomment tillegg til en bakgård. Installere et spabasseng begynner med plasseringen av en betongplattform, kalt en "pad," for å støtte enheten. Helle puten krever riktig innstilling av en enkel form, som er så fylt med betong. Noen få grunnleggende trinn vil snart ha din konkrete puten satt på plass og klar for den nye spa-installasjonen.

Instruksjoner

•Determine ønsket plassering av spaet og mark grove linje av kantene på bakken ved hjelp pulverisert kritt eller noen husholdning mel. Linjene er for gradering formål og trenger bare å være generell nøyaktighet. Følg spa produsentens spesifikasjoner for riktig størrelse og orientering av pad plassering.

•Clear og nivå bakken overflaten ca 4 inches utenfor omkretsen omriss planlagt konkrete puten. Fjerne gresset, torv eller plantings innen pute med en firkantet spade. Dybden av clearing trenger bare være hva det tar for å fjerne gresset eller overflate, men du bør vurdere hvordan de ferdige landskapsarbeid eller gress vil møte kanten av blokken i Angi dybden.

•Skjære to stykker av 2 av 4 tømmer til ønsket breddedimensjonen av konkrete puten. Dette er din første to styrene.

•Skjære to stykker av 2 av 4 tømmer til ønsket lengde dimensjonen av konkrete puten, pluss 3 inches, som gjenværende skjemaet styrene.

•Assemble konkret form rammen ved å legge ut 2 av 4 styrene på kanten, med kortere lengder mellom de to lengre stykker. Sikre rammen med to 16 d dobbeltsidig eller tohodet, spiker i hvert hjørne. Hold de øvre og nedre kantene og utenfor ansiktet av rammen flush til hverandre.

•Still sette konkret form rammen på plass i flatet bakken clearing. Holde skjemaet på plass og kjøre tre staver rundt utsiden omkrets av skjemaet med en hammer. Plasser en innsats innen 6 inches i hvert hjørne på hver side, deretter omtrent jevnt fordelt på 12 inches fra hverandre. Bruk en innramming kvadrat for å sikre hjørnene av skjemaet holdes kvadrat innsatsen er installert.

•Lay en byggherrer nivå på overflaten av skjemaet og øke rammen ca 1 tomme på havoverflaten gradert bakken og knytte innsatsen drevet i trinn 6 til sidene av skjemaet ved 8d dobbeltsidig negler. Begynner ved å støtte hvert hjørne i skjemaet, og fortsette å se toppen av skjemaet for nivå som innsatsen er sikret, arbeider rundt omkretsen av skjemaet til alle innsatser er knyttet og skjemaet støttes.

•Legg en andre 8d dobbeltsidig spiker på hvert spill for å fullføre innstillingen for skjemaet pad.

•Prepare betong bland i en trillebår eller blande boksen etter produsentens instruksjoner, hvis aktuelt. Hvis det brukes kommersielt ferdigblandet betong, går du til trinn 10.

•Fyll betong inn i skjemaet, ta vare for å bygge opp betongen jevnt i skjemaet før betongen er litt over toppen av skjemaet skrape deretter overflødig betongen av nivå overflaten med en screed bord. Kontrollere den lille mengden av betong som renner ut under skjemaet styrene av berming skitt rundt kanten av skjemaet.

•Glatt betongen bruker en tre murskje. Feiende frem og tilbake med sparkel vil presse betong samlet (steiner eller grus) fra overflaten for å tillate en jevn, flat finish. Som betongen begynner å autorisere, dette jevne handling vil begynne å selv overflaten og eliminere mindre fordypninger eller tomrom. Murskje overflaten før det er konsekvent og selv, og at betongen til kur uforstyrret.

•Overvåk betongens overflaten herding før det er fast, vanligvis ca 30 minutter til en time, drar en sopelime lett over overflaten av betong pad å lage en selv, scuffed finish over overflaten.

Tips og advarsler

  • Selv om hånd-blandet bagged betong kan brukes til å sikre riktig betongblanding og styrke, bør lastebil-levert ferdigblandet betong brukes for spa pad.
  • Velg en rett lengde på 2 av 4 trelast omtrent 12 til 18 inches lenger enn utenfor dimensjonen av skjemaet for å bruke som en "massen" bord. En screed til å skrape overflødig betongen av nivå betongen med toppen av skjemaene.
  • På varmere dager eller en spa pad plassert i direkte sollys, vil sprøyting en lys tåke av vann over konkrete puten hver noen timer i løpet av de første døgnet hjelpe med det selv herding av betong.
  • Innsatsen og skjemaet styrene kan fjernes etter 24 timer, men tillate konkrete puten å kurere i minst 48 timer før du fortsetter med installasjonen av spa.