Hvordan landskapet fugl bad

September 2

Det er enkelt å velge den perfekte fugl bad for verftet. Utfordringen er å plassere og landskapsarbeid den nye funksjonen. Funksjonene for omkringliggende landskapet holder potensialet i styrke fugl bad uten overveldende det. Vurdere stilen av fugl bad og landskapet når dekorere området.

Instruksjoner

•Velg et passende sted for fugl bad. Velg et sted fra verftet, hjem og travle områdene som masse aktivitet vil skremme bort fugler. Vurdere hvordan fugl bad vil endre utseendet på landskapet. Installere fugl bad i stedet der det gjør den beste visuelle virkningen.

•Mark et område rundt fugl bad for landskapsarbeid. Den formen og størrelsen på området er et spørsmål om personlig preferanse og plass. Fjerne gresset i området å forberede den for bunndekkende.

•Legg en kantlinje rundt perimeteren av anlagte området. Hvis du har andre kantet områder i gården, bruke samme kanting materiale rundt fugl bad.

•Dekk området med den valgte bunndekkende. Du kan bruke småstein, elvesteiner eller mulch. Hvis du foretrekker grønne, velge en plante bunndekkende. Et annet alternativ er å plassere potteplanter i bunndekkende rock eller mulch.

•Legg aksenter til landskapsarbeid. Store steiner, dekorative stepping steiner, hage tegn keramikkfigurer er noen vanlige alternativer. Velg elementer som blander godt med fugl bad opprette et sammenhengende landskap. Hold fugl bad som det sentrale fokuset for området ved å velge aksenter som ikke trekke oppmerksomheten bort fra det.

Tips og advarsler

  • Unngå å plante busker som skjuler flekker katter i fugl bad landskapet. Dette gir dem en ideell måte å angripe intetanende fugler som nyter fugl bad.