Hvordan landskap med Rock kantlinjer

February 8

Hvordan landskap med Rock kantlinjer

Landskapsarbeid prosjekter kan ta foran eller bak yards fra kjedelig til vakre, og arbeidet alltid trenger ikke å være kostbart. For eksempel kan en enkel rock-kantlinje rundt en hage eller gangvei sprite opp et landskap med litt innsats og -kostnader. Verktøyene som kreves er minimal som er kompetanse som trengs for å utføre denne oppgaven fra start til slutt, men resultatene vil gjøre innvirkning hele nabolaget vil merke.

Instruksjoner

•Measure der du ønsker å opprette rock pynteborden. Du må enten finne eller kjøpe steinene nødvendig. Hvis du eier land som er lastet med steiner av ulike størrelser, hale dem til området der du vil være landskapsarbeid.

•Purchase stein på en hjem og hage butikk eller en landskapsarbeid grossist. Gi ekspeditøren målinger. Ta en titt på størrelse og farge alternativer for tilgjengelig steiner, og ekspeditøren ville hjelpe du avgjøre hvor mange steiner må du kjøpe.

•Mark området der du vil opprette rock sidekanten med spraymaling. Bruker en hakke, kuttet bakken langs spraymaling merkingen. Grave opp bakken der du har merket og klippe, ved hjelp av en spade. Gå ca 2 til 3 inches i dybden.

•Plasser bergarter i et ensartet mønster i gulley opprettet av shoveling ut skitt. Trykk fast på hver stein at det ligger jevnt og ikke rocking frem og tilbake. Hvis steiner ikke flatt på bakken, er de sannsynlig å få sparket eller rullet malplassert, beseiret hensikten med en ryddig kantlinje.

•Spray vann over rock grensen når du har hver stein på plass. Trykk fast på hver stein igjen. Vannet vil skape en formasjon smusset rundt hver stein; bidra til å sikre hver 1 på plass og beskytte integriteten til din nye rock grensen.