Hvordan landskap med elvesteiner & steinblokker

November 3

Hvordan landskap med elvesteiner & steinblokker

River stein og steinblokker kommer i en rekke rike farger, teksturer og størrelser, og de kan legge til en kvalitet naturlige skjønnheten i landskapet. Om du plassere dem rundt en vann-funksjonen, langs en gangvei eller i et hageområde, med riktig forberedelse og ordning river kan stein og steinblokker passer mange landskapsarbeid.

Instruksjoner

•Decide på området i landskapet der du vil bruke blokker og river steiner. Hvis du har et stort landskap, skissere en grov kart eller plan for der du vil plassere steiner, inkludert fargene og størrelsene du foretrekker. Elvesteiner brukes ofte til å omringe vann funksjoner og som veier og hagen veggene.

•Velg i blokker og river steiner du vil landskapet. Du kan ha noen allerede på eiendommen, da du kan samle dem og begynne å fylle i planlagt design. Hvis du bruker store steiner og steinblokker, kan du vurdere å bruke en trillebår overføre dem til der de trengs.

•Clear området skitt med en rake og spade. Hvis du vil landskap med store steinblokker, sette hverandre etter benytter en spade til å grave 4 til 6 inches i bakken. Deretter flytter eller rulle din rock i hullet og omgi det med jord, grus eller andre materialer. Litt begrave en større stein vil gi funksjonen rock et mer naturlig utseende i landskapet.

•Prevent ugress ved å legge en landskapsarbeid klut til jord eller gressletter området du har valgt liggende. Feilfri og fjerne rusk og ugress. Når du plasserer kluten på bakken, begynne å arrangere din stein og steinblokker på toppen, i hvilken design du valgte.

•Mix mindre steinene med større steiner, særlig når benytter steinene som aksenter vann funksjoner eller i hagen. Du bør også vurdere ved hjelp av en rekke fargenyanser. Varierer størrelsen og fargen på rock funksjonene vil gi steinene et mer naturlig utseende.