Hvordan lagre Tuberose for vinteren

February 10

Tuberoses er sommeren bloomers som har søt, berusende dufter som tradisjonelle rose busker, men som ikke egentlig roser. Disse stauder vokse fra pærer og har mange lang stropp-formede blader, høye stilkene og rørformet blomster. Tuberose blomstrer er to inches lang og siste mange uker som snittblomster i huset, men blomst bare gjennom fall i utendørshagen. På den tiden gå løvverk gule og dør til bakken og pærene sovende for vinteren. Vinter lagring teknikker avhenger av voksende sonen og personlige preferanser.

Instruksjoner

•Tillat tuberose løvverk gul og dør tilbake på sin egen lagre ernæring for spring vekst og sommeren blomstrer. Kutte bladverket forhånd skader pærene ressurser for fremtidig vekst.

•Hold tuberose pærer i bakken hele vinteren i varm US Department of Agriculture soner 8 til 11. Pærene er hardfør til 50 grader Fahrenheit og krever ikke noen beskyttelse eller spesiell omsorg vinteren i disse områdene.

•Dig pærer og lagre dem i soner 7 og under, eller hvis du vil plante vinter ettårige planter i hagen din. Forberede en 10 gallon potten eller plast hyllen for lagring. Angi pærene i et kjølig, tørt og beskyttet sted tørke en uke før du pakker dem for vinteren.

•Fyll potten eller bin en tredel full av matjord og lå pærer over jorden. Dekke disse lyspærer med en til to inches jord, og legge et lag av pærer. Fortsett lagdeling pærer og jord. Hvis du kjører ut av rommet, starte en annen bagasje bin. Plass pærene slik at de er nær men ikke røre, siden pærer er tilbøyelig til å råtne når berøre.

•Sett hyllen i et kjølig, mørkt sted for vinterlagring. Kontroller at lagringsplassen tilbyr god luftsirkulasjon og temperaturer over 50 grader Fahrenheit for hele vinteren. Plante tuberose pærene våren etter de siste frost av sesongen.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke vil bruke jord for lagring, Pakk hver pære i torv moss og plasser den i boksen for lagring.