Hvordan lage vann dammer

July 22

Hvordan lage vann dammer

Vann dammer gjøre fantastisk tillegg til hagen eller bakgården. De legger waterscape og interesse til området gir deg timer med avslapning og fornøyelse. Bygge en over bakken vann dam eller en tradisjonell en personlig smak. Forbedre visningen med en fontene, vakre akvatiske planter eller fisk som gullfisk eller koi. Liggende rundt vann tjern med strategisk plassert steiner, små busker, blomster og planter eller noen garden statuer.

Instruksjoner

Over grunnvann dammen

•Spread pulverform kritt eller spray male over området i ønsket form av dammen.

•Lay en rekke slagg blokker over streken, avstand blokkene en halv tomme fra hverandre. Når fullført, sette en ny rad over slagg blokker men rave for bedre stabilitet.

•Spread taktekking følte i dammen. Spre tykke tjern rutefly over bunnen av dammen. Kontroller at duken henger over slagg blokker av et par feet. Pensle ut alle skrukker med hånden.

•Dekk duken av spuntveggstål flat fieldstones i dammen. Kontroller at steinene er ved siden av slagg blokker. Stack et lag med fieldstones på slagg blokker for å dekke duken helt og rundt utsiden av dammen. Klippe av ekstra fôr.

•Følg fabrikanten retningene for å installere en dam filtreringssystem og pumpe til dammen. Tilsett vann til dammen gjennom en hageslange.

I bakken (tradisjonell) vann dammen

•Spread pulverform kritt over området i figuren du vil dammen skal.

•Dig en grøft en fot dypt inne linjen for akvatiske planter som vann-liljer, en grøft to-fot dypt for gullfisk og en grøft tre til fire - fot dypt for koi. Grave en hylle en fot dyp og like bred rundt omkretsen av dammen for grunt vann anlegg, som vil forbedre utseendet. Kontroller at basen er nivå.

•Sett viktigste filtrere nær kanten av dammen og markere filterets sted med spraymaling. Grave et hull over merke til nødvendige dybden i bruksanvisningen og lavere filteret i hullet. Hvis du har et fossefall filter, kan du installere det filteret på motsatt side.

•Spread underlayment som taktekking følte over bunnen av dammen, børsting for å jevne ut bretter og kaster. Tynge underlayment med noen steiner og løft kanter for å dekke sidene av grøften og overlappe kantene av flere inches.

•Spread dam rutefly i dammen over taktekking følte. Plass landskapsarbeid steiner eller tunge steiner over duken på kanten av bassenget. Plasser steiner eller steiner tett sammen slik at duken ikke er synlig. Trim med saks overflødig som stikker. Skjule filteret med faux glassfiber rock. Tilsett vann til dammen fra en hageslange.