Hvordan lage vann blå i din vannfontenen

April 25

En fontene, alt på egen hånd, legger du til en følelse av skjønnhet og ro i hagen din. Når du legger til flere detaljer, som glitrende blå vann, kan vannet transformere fra en dekorativ aksent til et samlingspunkt for scene-stealing. Ulike teknikker kan gjøre din fontenen i vannet ser blå.

Dammen Dye

For å kontrollere alger i en dam, bruker noen mennesker en organisk, nontoxic blå dammen fargestoff for å hindre vekst. Denne samme dammen fargestoff er det som gir dekorative fontener rik blå farge. Fargestoff vil ikke skade fuglene, pets eller folk. For å bruke dammen fargestoff i en fontene, legge den på en halv anbefalte styrken for dammer å starte, deretter gradvis legge mer til du oppnå den ønskede fargen. Vær advart at blå fontenen vann kan flekken alt den berører over tid. Det påvirker også hvordan farget lys utseende.

Bassenget fargetone og mat fargestoff

Bassenget fargetone er en nyhet produkt designet for å endre fargen på vannet i bassenget for spesielle begivenheter. Den varer noen steder fra tre til fem dager er en god løsning hvis du bare vil din fontener å se blå for en spesiell begivenhet. Det er også nontoxic og det vil ikke beis omgivelsene. For små fontener, du kan også bruke konditorfarge, men du trenger en masse konditorfarge for å opprettholde blå utseendet. Konditorfarge flekker også overflater og hud. Fordi noen mennesker har allergi mot mat fargestoffer, Bruk dette med forsiktighet.

Visuelle triks

Hvis det er hvile vannet i bassenget av fontenen din at du er opptatt, kan du oppnå utseendet på blått vann med noen triks. Du kan male innsiden av fontenen med basseng-grade blå maling for å skape en illusjon av blått vann. I stedet for maling, kan du bruke fliser og mosaikk behandlinger inne din dammen bassenget. Disse har den ekstra effekten av et lag av visuell interesse. Endre fargen på innsiden av din fontenen bassenget vil ikke gjøre mye for å endre noe vann som kaskader opp eller ut av vannet.

Belysning

Riktig belysning kan helt omforme din fontenen. Ved å plassere forskjellige fargede lysene i og rundt dammen, kan det gjøre vannet som hviler i vannet, samt vannet som kommer ut av det, en rekke farger. Høyteknologisk lys er lys som blinke og lyser du kan styre med smarttelefonen. Denne løsningen fungerer best på kvelden og det kan også være dyrt, spesielt hvis du leier en lysdesigner, men noen rimelig lys plassert på riktig måte kan også hjelpe gir vannet en blåfarge blikk. Fontenen belysning krever en strømkilde, så hold det i tankene når du planlegger.