Hvordan lage Turtle dammer

July 2

Hvordan lage Turtle dammer

Når riktig stelt, har vann skilpadder en levetid på opptil tjue år. Dammer som å møte deres behov vil forbedre livskvaliteten for fange skilpadder. Ifølge California Turtle og skilpadde Club er holde skilpadden utendørs mer sannsynlig å kopiere sitt naturlige miljø. Akvatiske skilpadder som cooters, kart, painteds, glidere og redbellies, samt skilpaddene, har de samme grunnleggende behovene: en inngjerdet penn, en dam med passende svømmer mellomrom, filter, basking område, husly og beskyttelse. Adressering hver av disse behovene oppretter et balansert habitat som gir sunn skilpadder.

Instruksjoner

•Determine den aktuelle dammen størrelsen for skilpadder. Akvatiske skilpadder bare spise under vann og skaper de en masse avfall, slik at vann er viktig. Voksen akvatiske skilpadder er større alltid bedre. Dyp bør være minst så dypt som skallet er lang, selv om en dybde på to til tre fot er ideell, spesielt for dammer i kaldere klima der skilpadder vanligvis hibernate i vinter. En god formel er 10 galle av vann per tomme av skilpadde shell. For eksempel trenger en voksen fem-tommers glidebryteren minst en 50-gallon dam.

•Velg en dam beholder. Mens en spesialbygd konkrete dam er attraktiv, er det dyrt å bygge, så fleste velger en prefabrikkerte tjern rutefly eller bin beholder. Stor plast stock tank fra 50 til 300 gallon er billige og kan kjøpes på gården forsyne butikkene. Alternativt, store preformed tjern liners er tilgjengelig på mange hjem og hage sentre.

•Plasser beholderen dammen i ønsket område og mark bakken rundt leppe med en hageslange. Fjerne jord innenfor det markerte området til dybden i dammen minus to inches. Beholderen inn utgravde hullet. Plass brettet på toppen av beholderen, og se etter nivå. Justere jord under beholderen før det er nivå. Beholderen til innenfor en tomme av dammen leppe fylles med vann og la det stå i flere dager.

•Legg en stor gren eller slagg blokker i nærheten av dammen kanten. Skilpadder bruker mye tid basking i solen ut av vannet og som kaldblodige reptiler, trenger å varme seg i solen. Avdelingen eller slagg blokk vil også tillate dem å gå inn og avslutte dammen.

•Legg en blanding av neddykket, rotfestet og flytende plantene i dammen. Liljer, duckweed, frogbit, vannhyasintmøbler, vann salat, pilspiss og parrot's fjær er skilpadde-vennlig og gi mat og skygge i dammen mens oksygen vannet og fjerner nitrater og forurensninger.

Sette inn en pumpe og filter. Filtre forbedre vann oksygenering og renhet og pumper sirkulere vannet. Legge fosser forbedrer oksygenering. Skilpadder opprette mange av avfall og en skilpadde dam uten riktig filtrering vil raskt bli giftig for skilpadder. Uten filter må du tømme ut og fylle tjern vannet hver tredje dag.

•Build gjerde rundt din skilpadde dammer. Opprette en vegg med slagg blokker eller fekting materiale i et område to ganger størrelsen på dammen. Skilpadder er veldig bra klatring, så bygge en vegg som er minst en fot høy. Plante noen lyssky busker i skapet å gi skygge og et sted for skilpadder for å skjule. Kvinnelige skilpadder må ha tilgang til jord for å legge egg.

•Beskytter skilpadder fra rovdyr. Installere en mesh dekke over toppen av dammen området. Vaskebjørn og hegre er beryktet for utnytter på dammen innbyggere. En dekselet vil holde rovdyr, som hunder og katter, fra forstyrre skilpadde dammen.