Hvordan lage støvtørking enkel

November 27

Hvordan lage støvtørking enkel

Støvtørking kan betraktes som en kunst - en slags meditative dans eller metafysiske act. Det er en av de repeterende tingene som kan brukes av hjernen for å meditere samtidig får jobben gjort. Det finnes måter å gjøre støvtørking enkel, praktisk og mye morsommere, holde i tankene muligheten for indre ro når du flytter rundt i huset fjerne støtende partikler.

Instruksjoner

•Bruk fjær støvkluter for rask jobber. De er bra for å holde opp huset raskt og bli kvitt støv. En rask sveip blir kvitt mye av hodepine av Oppsamling av støv.

•Spar gamle t-skjorter og bomull klær du ikke lenger trenger. De gjør stor støv filler og plukke opp støv enkelt og effektivt. Neste gang du er shopping, tror unngå de dyre støv picker-overdel i butikken. Du kan spare mye penger ved bare å bruke det du har hjemme.

•Hold sitron olje-basert voks for møbler på hånden. Du kan hente disse dollar butikker. Legge dette til støvklut bidrar til å forbedre møbler og gjør det ser nye. Det beskytter også møbler.

•Sett unna knickknacks på møbler eller hyller. Ikke gjøre det vanskeligere på deg selv. Kvitte seg med små objekter og holde ting grunnleggende. Sånn det tar mindre tid å rengjøre og oppbevare din hjem støv.

• Tid selv og se nøyaktig hvor lang tid det tar for å støv huset. Holde mål støvtørking ett rom i huset hver dag slik at hvert rom er holdt opp. Dette vil spare deg fra å prøve å vaske hele huset på en dag.