Hvordan lage rom fuktig uten luftfuktere

February 4

Hvordan lage rom fuktig uten luftfuktere

Luftfuktere er effektive i å forbedre mengden av fuktighet i rom, men de krever regelmessig renhold for å hindre muggvekst som oppstår når vannet er lov til å sitte i maskinen. Hjemmelaget luftfuktere er en alternativ løsning for å øke rommets naturlige fuktighet og krever ikke hyppig rengjøring eller kjøpe dyre enheter for å opprettholde fuktighet og forhindre luftbårne allergier. En luftfuktighet gauge er viktig når naturlig heve ditt hjem fuktighetsnivået, som høy luftfuktighet øker risikoen for mold, støv mites og bakteriell vekst.

Instruksjoner

•Plasser en fuktighet måle i hvert rom å bestemme mengden av fuktighet i ditt hjem. Fuktigheten bør variere mellom 30 og 50% for en sikker fuktighetsnivået.

•Fyll en stor matlaging pot med lunkent vann og varme den på din ovnen på middels høy varme. Varmen fra ovnen varmes pottens vann, som fordamper når vannets temperatur når lav koke. Ditt hjem øker fuktighet som fordampet vannet sprer seg gjennom luften.

• Kjør dusjens varmtvann våt sentrum av tre-fire håndklær. Henge en håndkle på døra i hvert rom der du ønsker å øke fuktighetsnivået, og la den henge over natten. Fuktighet fra det våt håndkleet sakte tørker og øker mengden av fuktighet i rommet.

•Plasser en vann-fylt, avdekket bolle på radiator, hvis du har en. La den på radiatoren til vannet har helt fordampet fra bollen. Radiatorens varme varmer bollen, distribuere fuktighet hele rommet. Fylle bollen så snart den er tom å forhindre brenning eller smelter bollen.

Tips og advarsler

  • Erstatt våte håndklær med fuktige klær fra tøyet å øke rommets fuktighet uten en luftfukter.