Hvordan lage naturlige urte eddik

January 23

Hvordan lage naturlige urte eddik

Eddik er ikke bare for salater lenger. Hjemmelaget, naturlige urte eddik kan brukes for rengjøring, toning huden, hår rengjøring, matlaging og som en deodorant. Lett å lage og med en levetid på 1 til 2 år, lage din egen urte eddik frisk eller tørr urter eller essensielle oljer er en flott måte å infundere noen naturen i husstanden.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren urter. Hvis du skal bruke friske urter fra hagen din, velger du dem på riktig tidspunkt. Dette betyr vanligvis får opp tidlig på morgenen når luften er kjøligere og duggen er fortsatt på anlegget. Nøye klipp eller klipp plantemateriale, husk at blader og stammer er hele, rene og plettfritt. Skyll i kaldt klart vann, være forsiktig med å blåmerke urter.

•Pack urter nøye i en sterilisert brun eller mørk flaske. Du flasken for å være så full som mulig uten å skade eller blåmerker urter.

• Varmt eddik i et glass potten og forsiktig helle i urt-pakket flasken. Forsegle tett og legge bort. Du må bratt minst 10 dager å løslate alle de essensielle oljer i eddik. En gang fullført, press gjennom cheesecloth inn i en brun lagring flaske. Du vil kunne holde 1 til 2 år. Husk å ta med urter og dato på etiketten.

•For å lage din urt eddik raskt, kombinere 10 dråper eterisk olje for hver 1 oz. eddik. La hvile i 2-3 timer før du bruker. Denne typen urt eddik bør ikke brukes i noen matlaging på grunn av sin utrolige styrke.

Tips og advarsler

  • Bland 1 tsp. urt eddik per unse av våren vann og bruke som en naturlig deodorant eller kroppen skylling.