Hvordan lage løvtre trinnene ikke glatt

May 20

Hvordan lage løvtre trinnene ikke glatt

Glatt løvtre trinnene kan være lumske, spesielt når du går i sokker. Eliminere problemet alle avhenger av du er fornøyd med; Hvis du vil alle løvtre, kan slitebanen klistremerker eller et belegg av trekkraft maling være nyttig. Hvis du er OK med teppebelagte trapper, kan du sette individuelle teppe firkanter eller løper på hardvedgulv trinnene.

Instruksjoner

For løvtre utseende, Skrell og holde trinn

•Få peel-og-stick, klart løpebaner for din trappen. I de fleste tilfeller vil et lengre stykke for av trappen og noen mindre biter for ryggen.

•Rengjør din trapper grundig med et produkt som er trygt for hardt og uten skinne styrke egenskaper, som dette kan gjøre det vanskelig å få treads å feste. Det kan være nyttig, spesielt hvis du har kjæledyr, vakuum eller feie trappa før og etter rengjøring slik skitt eller hår ikke bli sittende fast under treads.

•Apply treads. Arbeider en etter en, fortrinnsvis på en dag som ikke er for fuktig, utforme treads der du vil ha dem og bruke dem etter anvisningen på pakken.

For løvtre utseende - trekkraft maling

•Sweep og rengjøre gulvene grundig. Hvis gulvet har overdreven voks eller produktet oppbygging, kan en lett sliping være nyttig.

•Still opp fans på toppen og bunnen av trappen og åpne alle nærliggende Vinduer. Dette gir raskere tørke av tetningsmasse og beskytte deg mot overdreven røyk innånding.

•Grab et stort, rent mopp eller gulvet flekken applikatoren og Påfør produktet per anbefalingene fra produsenten. Tynne strøk, gned inn til det er ikke synlig fuktighet, er vanligvis best for de fleste produkter. Hvis du har mange trapper, kan en airless sproyta brukes til å bruke produktet. (Referanse 3)

• Vent 24 timer mellom strøk. De fleste produkter krever to til fire strøk for maksimal trekkraft. Ventilasjon og tørking tid kreves mellom strøkene; tregulv bør være unektelig tørre.

Teppet alternativer

•Measure bredden og dybden på din trappene, inkludert landinger eller svinger. Hvis du planlegger å forlate noen løvtre utsatt, legger dette inn i målinger.

•Determine hvor mange teppe ruter må eller hvor lenge en løper. Når du bruker en stor del av teppet der en landing er involvert, er det vanligvis best å få to løpere for hvert sett med trapper og en separat teppet for avsatsen.

•Installer din teppe firkanter eller løpere trygt på trappen. Du må sannsynligvis alternativet klissete teppe backing, som er best å redusere skade tregulv eller etterbehandling negler. Med teppe ruter, Kontroller alle sidene er sikker å forhindre sklir. Hvis du installerer en løper, kontroller at teppet ikke er bare trygt knyttet til trinn i seg selv men også til økningen mellom trinn; ikke gjør dette kan utgjøre en tur fare.

Tips og advarsler

  • Kontroller at sklirisiko ikke på grunn av feil rensning produktene; for eksempel kan møbler polsk brukes på tregulv gjøre det glatt. Noen ganger, er en god rengjøring alt som trengs for å gjøre tregulv trygt.