Hvordan lage leire fugl bad

March 31

Hvordan lage leire fugl bad

En av de vakreste severdighetene ser fugler boltre seg på bird bath. Hunching lav i vannet, flagre de vingene febrilsk å vaske sine fjær. Legg til at scenen litt dappled sollys og denne bakgården tableau er magisk. Hvis du elsker fugler og som arbeider med hendene, skape en leire fugl bad fra en leire er enkelt og morsomt.

Instruksjoner

•Build bassenget. Stift en 12 x 12-tommers kvadratet av lerretet til en ren, flat, tre arbeidsflate. Angi 12-tommers diameter bollen på arbeidsflaten ved siden av lerretet. Åpne posen leire, trekke noen leire av og rulle ut en 3/8-tommers coil på lerretet (CoILer er tynt rullet ut tråder av leire). Holde spolen samme diameter fra ende til ende og gjøre det ca 8 inches lang.

•Wind leire rundt seg, starter i den ene enden av en av spoler, å danne en flat leire kveilet pannekake. Plass denne sammenrullede pannekake i 12-tommers bollen. Rulle en coil akkurat som den første, men denne gangen, koble den til den øverste enden av første spolen, blander de to spoler sammen og fortsetter å følge formen på innsiden av bollen. Mens du holder leiren sted med én hånd, bruke gummi nyre spatula for å stryke det over leire spoler avrunde rygger. Til slutt, vil ingen av linjene fra spoler viser og innsiden blir glatt.

•Continue rulle spoler og legge dem til leiren på innsiden av 12-tommers bollen til leire spoler til slutt nå toppen innsiden av bollen. Kontroller at alle åsene er glattet ut. Sett bollen av La leire starter tørke. Drapere tynn plast over det til langsom tørking.

•Opprett sokkelen med samme coil, bortsett fra denne gangen det blir noe å bruke som skjemaet til lå leire spoler mot. Sokkelen vil være en 6-tommers høye vase figur med en åpen bunnen til den.

•Rull ut en coil og gjøre en sirkel av leire 6 inches i diameter. Det er ikke noe i midten av spolen. Begynne å legge på spoler på toppen av denne første en til en 1-tommers høy vegg er dannet. Sett ene inne i veggen og spenne innsiden vegg mens stryke gummi nyre mot utsiden av spoler å blande dem sammen til de er glatt.

•Continue legge til spoler og blander dem sammen. Opprette en 6-tommers høye konkave profil vase. Stå tilbake jevnlig og studere profilen. Bestemme hvor langt skal komme. Ikke redusere den indre diameteren av vase noe mer enn 4 1/2 inches tvers. Avsatt ferdig vasen og vikle tynn plast over den. Vent til to til tre dager for leire bolle og vase å nå en Lær-hard tilstand der de kan holde formen.

•La skinn-hard leire bolle av skjemaet. Hold ene innsiden av grunne leire mens stryke utsiden av bollen med gummi nyre avrunde coil åsene. Våt leire litt av dipping gummi nyrene i vann og gnir det over leiren smører og myke det. Fortsette utjevning. Glatt kanten av dipping chamois i vann, og gni den over kanten.

•Sett slå ferdig leire bolle over og lå det rim ned på lerretet. Feste toppen av vasen til undersiden av grunne bollen. Pensle vann der to leire skjemaene møtes, for å gjøre den mer smidig. Rulle ut en coil og legge den helt rundt der rim er koblet til bunnen av bollen. Forsiktig bland det i bunnen av bollen og toppen av vasen.

•Still bollen og pidestall oppreist. Dekk løst med tynn plast og la leire tørr sakte i en uke to uker. Når knusktørre, brann leire fugl bad i en ovn. Når sokkelen kommer ut av ovn, male innsiden av grunne bassenget med en fargerik epoxy maling seglet porøse leire.

Tips og advarsler

  • En gummi nyre er et nyreformet keramiske verktøy spesiallaget for fusing spoler sammen.
  • Vurdere maleri dekorative mønstre på sokkelen med forskjellige farger med epoxy maling.
  • Hvis du har knapt med tid og/eller fingerferdighet, kan sette en 12-tommers terracotta avløp skuffen på toppen av en invertert 12-tommers blomst sagt, lim brikkene sammen og opprette et øyeblikk fugl bad.