Hvordan lage hjem flytte kostnader rimelig

June 13

Mye av Amerika er på farten for en eller annen grunn. Utstasjonering, pensjon og nedbemanning er bare noen eksempler. Corporate-sponset flytting utgjør en liten prosentandel av trekk, som betyr at fleste foten sin egen regningen ved flytting. Enten du er bevegelse over gaten, på tvers av staten eller over hele landet, finnes det måter å flytte rimeligere.

Instruksjoner

•Sell eller gi bort din unødvendige møbler, klær og bøker. Spesielt hvis du leier et bevegelig selskap. Mye av kostnadene for å flytte er basert på vekt; Derfor kan du spare penger hvis du kan det lette belastningen. Enda bedre, har en stor garasje salg og bruke pengene du sette mot flytte kostnader.

•Ikke din egen pakking. Søk på nettsteder som Craigslist å finne gratis bokser og papir. Ellers kan du kontakte flyttebyråer og Kjøp brukt bokser. Hvis du bruker et bevegelig selskap å flytte deg, kanskje de brukt som du kan bruke gratis. Ikke glem å merke hver etter at du pakke den.

•Få minst tre flytte estimater. Inkluder både store flyttebyråer og lokal movers. Under gjennomgang, spør hva du kan gjøre i tillegg til pakking deg å spare penger.

•BEGIN tømming din pantry og fryser uker før du flytter. Hermetikk veier mye, og du ender opp kaste eller gi bort ubrukte frosne varer hvis du ikke starter planleggingen for flyttingen på forhånd.

•Rent glidende van selv og la dine venner vet du leter etter hjelp til å laste og losse. Selv om du flytter til en annen stat, så lenge dine møbler og personlige elementer vil passe inn i en leie lastebil, kan du hente lastebilen på ett sted og slippe den av i en annen stat. Ansette studenter som hjelper deg pack og belastning hvis du ikke ønsker å innføre på dine venner.

•Ikke Flytt 't over en lang helg, spesielt hvis du leier et bevegelig selskap. Du kan holde penger i lommen ved å flytte perioder som i midtuke, spesielt i vintersesongen.

Tips og advarsler

  • I noen tilfeller er bevegelige kostnader fradragsberettiget. Sjekk IRS retningslinjer for å se om dine grunner for å flytte tillater deg å kreve kostnadene.
  • Betal ikke å ha rimelig tunge gjenstander flyttet, for eksempel gamle apparater eller barn spille utstyr, med mindre du absolutt trenger dem på det nye stedet.
  • Ikke pakke brennbare elementer som maling eller malingstynnere, og husk å tom bensin fra containere, generatorer og plen utstyr før du flytter.