Hvordan lage hage dammer

June 12

Selv om du har en naturlig våren kjører gjennom hagen din, vil du ha alvorlige problemer å håndtere hvis du bruker naturlig kildevann for å danne en dam. For mange huseiere er dette ikke engang et alternativ. Derfor kan du kjøpe pre-formet dammen liners og installere en liten dam i hagen din som ikke bare lett å fylle men lett å vedlikeholde. Installere en pre-formet dam som en weekend-prosjektet.

Instruksjoner

•Velg sted inne din gårdsplass som blir moderat solen med litt skygge og er ikke direkte under løvverk som trær. Dette vil bidra til å holde tjern rene vil gi sollys og skygge å tillate deg å vokse planter. Dammen liners kommer i flere størrelser. Velg en størrelse som er estetisk behagelig for deg og som passer din rotten.

•Plasser dammen på bakken der du vil installere den. Ta tid å flytte dammen i ulike stillinger til du er fornøyd med plasseringen. Tegne en grov oversikt over dammen med merking maling og plassere dammen av til siden.

•Dig ut hull for dammen med en spade. Grave hullet dypt nok slik at bunnen av dammen å hvile på bakken i hullet og tillate av dam rutefly hvile over bakken er overflaten. Stoppe flere ganger mens grave og plasser dammen i hullet for å teste den for dybde og passform. Dette sikrer du ikke må grave hullet for dypt. Tillat ikke toppen av dammen duken å hvile under overflaten av bakken.

•Plasser dammen i hullet og setter et nivå over dammen. Fjern ekstra skitt hvis nødvendig eller fyll lav kapasitet med sand. Gjenta prosessen til det dam rutefly hviler nivå i bakken.

•Plasser dammen i hullet. Tilbake fylle gapene mellom kantene av hullet og tjern rutefly med skitt fjernet fra hullet og din spade.

•Fjern skitt som kom inn i duken med en våt tørr støvsuger eller en pensel og feiebrett.

•Fyll dammen med slangen vann. Som vannet fordamper, Legg vann med slangen.

Tips og advarsler

  • Det er utallige ting du kan gjøre for å tilpasse dammen. Plasser utleggere over kanten av dammen å skjule plast leppe. Plasser mulch rundt dammen og plante blomster. Du kan plassere elven grus i bunnen av obligasjonen å gi den en naturlig bunn. Du kan installere fontener i midten av dammen hvis en stikkontakt i nærheten.