Hvordan lage et galvanisert innlegg for en vask linje

May 17

Hvordan lage et galvanisert innlegg for en vask linje

Hengende klær utenfor er fortsatt en svært vanlig metode for tørking Klesvask, spesielt for store gjenstander som ikke passer i automatisk håndtørrere godt eller varer som krever luft tørker. Bruke tunge galvanisert rørleggerarbeid pipe kan presentere utfordringer for gjør det selv-installert. En lettere galvanisert pipe, komplett med beslag, er kjettinggjerdet øverste skinnen. Det er tungt nok til å gjøre en sterk Klesvask-line støtte post, mens lett nok kuttes med en standard baufil.

Instruksjoner

Innlegg

•Dig to innlegg hull, 10 til 12 inches over og 10 til 12 fot hverandre. Gjør innlegg nærmere hvis ønskelig, men ikke mer enn 12 fot fra hverandre. Grave din hull med en post hull digger og gjøre dem 24 inches dyp.

Stå et sted en 8-fots lange delen øverst galvanized kjede-link jernbane i hvert hull. Fylle hullene med ert grus opptil tre inches under klasse. Pakke resten av hvert hull med jord og tamp den ned stramt.

•Passer en av de øverste skinnen beslag på hvert innlegg. Disse inventar har en cap som sitter tett på røret, med et hull gjennom for en tverrør legges. Trykk dem ned fast med en gummihammer.

Washline

•Skjære en tredje del av 8-fots lange top rail i halv å opprette to 48-tommers biter. Bore hull gjennom røret med litt 1/4-tommers, fire tommer fra hver ende og 12 tommer fra hver av disse hullene slik at hvert rør har fire hull, to på hver halvdel av røret.

•Thread de to 4-fots rør gjennom hullene i modulbasert, slik at de er midtstilt. Passe en pipe-end passer i hver ende av hver pipe, trykke dem på med klubbe.

•Skjære 1/4-inch-thick klessnor tau til lengde ca 10 inches lenger enn avstanden mellom innlegg for å tillate binde. Tråd ett stykke tau gjennom hvert hull på en av de vannrette rør over ett av innleggene og knytte den av fast. Strekke tau som er tredd gjennom de to utenfor hull over andre innlegg og kobler dem gjennom den riktige hullene. Stram både tau like for å holde horisontale to innleggene parallelt med hverandre og knyt dem av.

•Thread de resterende to tau gjennom innsiden to hull og trekke dem stramt slik at du nå har fire tau kjører mellom to vask linjen innlegg. Knytte dem av LUN.