Hvordan lage en utendørs ovn

February 19

Hvordan lage en utendørs ovn

Utendørs leire ovn er den ideelle måten å bake brød, cook pizza og selv handle som en langsom komfyr hjertelig kasseroller og stuinger. Det er mulig å gjøre ovnen på bare en helg og krever ikke at du ikke finner på maskinvaren lagre. Det er enkelt design betyr en gang bygget den varer i årevis. For å lette et brødovnen trenger du ikke mer enn logger, aviser og veden. Det tar et par timer å varme opp, men når det er varmt det vil fortsette mat hele dagen. I en sittende kan du foreta pizza kjapt, deretter legge i noen ubrent brødskiver før du endelig plasserer en gryte til langsomme kokken i fallende ovnen.

Instruksjoner

•Build grunnvoll i ovnen ved hjelp av gjenvunnet slagg blokker og noen urbanite. Stable slagg blokker oppå hverandre i en sirkulær form. Plass blokker av urbanite på. Dette grunnlaget reiser ovnen av bakken gjør det tryggere og enklere å bruke.

•Dekk grunnlaget i en sagmugg og leire morter slik at det er helt glatt og nivå på toppen. Legg et lag av sand til stiftelsen rundt 4 til 6 inches dyp.

•Plasser ett lag fire murstein på toppen av sanden, trykke dem forsiktig på plass. Laget av murstein bør være helt nivå som dette vil danne grunnlaget for ovnen som brød eller pizza vil bli plassert.

•Kontroller en buegang brannbestandig murstein og mørtel laget av sand og leirejord. Dette bør plasseres foran grunnlaget som inngangen til hvelvet cob.

•Mix 3 deler sand til en del clay i en trillebår. Start å plassere den på grunnlaget bak murstein døråpningen. Holde bygge det opp og formet i en kuppel som du går. Når døren er 63% av størrelsen på selve ovnen, er det riktig størrelse.

•Scrape og trekk ut indre av ovnen gjennom døråpningen slik ovnen er igjen hul inne. Dette må gjøres når cob har tørket litt for å stoppe veggene grotting i.

•Dekk hele ovnen i en 3-tommers laget av en sagmugg og leire blanding. Dette fungerer som isolasjon og bidrar til å holde ovnen varm lenger. Til slutt Legg et lag med skrøpelige gips slik at nye ovnen er godt beskyttet mot elementene, og ser bra, også.

Tips og advarsler

  • Sikte på å bygge en ovn som har en 22 tommers diameter. Dette er stor nok for tre brød av brød eller to middels størrelse pizza. Denne størrelsen tar ca to timer å varme, noe større vil ta mye lengre tid.
  • Bygge i ovnen på en åpen plass å unngå brannfare når tent.