Hvordan lage en utendørs ildsted for dekk

October 8

Den nyeste craze i utendørs levende er brann groper. Men kan de være ganske dyrt. For de av dere som liker å lage dine egne prosjekter, eller du kan simpelthen ikke råd til en ny brann pit, vil disse billig og enkelt retninger hjelpe deg.Denne dekket brann pit er ideell for gjør-det-yourselfer. Husk på størrelsen på dekk for å få riktig størrelse brann pit.

Instruksjoner

•Determine der du vil brann pit på dekk. Du definitivt vil ikke under en taket eller tre på grunn av brannfare. Størrelsen på dekk er også skal bestemme størrelsen på din brann pit. Du ønsker ikke en grop så stor at det ikke er nok plass til å flytte om komfortabelt å unngå brannskader eller ekstrem varme.

•Plasser murstein eller fliser ned i et område som er stor nok til å plassere dekk rim i midten og har bergartene rundt kanten. Det er svært viktig å bruke solid murstein så løs embers ikke faller til bunnen, og muligens gjennom hullene i noen murstein for ikke å brenne dekk.

•Plasser ulike størrelser bergartene rundt rim eller Grill gropen å holde på plass og legge til en rustikk utseende. Bygge steiner om halvveis opp rim eller Grill grav bunnen.

•Lay i tre og starte en brann. Plass en mesh rist eller vinduet skjermen over toppen for å stoppe villfarne embers.

Tips og advarsler

  • Du kan også plassere denne ildsted i gården.
  • Lage svært sikker på gulvet av dekk er beskyttet. Kontroller at det er ikke noe i nærheten som kan muligens ta fyr eller svi. Aldri avreise en brann uovervåket.