Hvordan lage en ukentlige matmeny

October 19

Spare tid og penger ved å gjøre én tur til dagligvarebutikk per uke. Hvis det virker umulig å gjøre, begynner ved å lage en ukentlig meny for å enkelt holde orden på maten behov. Hvis du planlegger familiens måltider forhånd, vil du unngå å gjøre kostbare daglige besøk til butikk og kjøpe elementer du ikke virkelig trenger. Sette av tid hver uke for å lage en liste over måltider og nødvendige ingredienser.

Instruksjoner

•Ta lager pantry, skap, kjøleskap og fryser elementene. Bestemme hvilke ingredienser utløper i løpet av neste uke og arbeide dem i måltidet planer så de ikke skjemme. Noter deg hvilke grunnleggende elementer, for eksempel ketchup og sukker, du kjører lite og legge dem til i listen.

•Look gjennom kupong samlingen til å bestemme hvilke du vil bruke denne uken; ikke bare vil bruke kuponger å spare penger på kassa linjen, de vil også gi måltid inspirasjon.

•Kontroller en syv-dagers rekke måltider holde ingredienser du allerede har på hånden og noen kuponger i tankene. Planlegge middager, som supper og stuinger, som du vet vil gi matrester hvis du har en travel uke fremover.

•Kontroller en dagligvarebutikk liste med måltid menyen som en guide. Dele listen opp i seksjoner som «produsere,""kjøtt"og"baking behov,"å gjøre det enklere å navigere dagligvarebutikk.