Hvordan lage en selvrensende dam

December 6

Dammer kan legge til både en estetisk og lyd element din landskapsarbeid. Mange mennesker kommentar på hvor vanskelig det kan være å installere en inground dam. Men den virkelige utfordringen er å holde dammen ren. Denne artikkelen vil lære deg hvordan å lage en dam som renser seg.

Instruksjoner

•Bruk organisk materiale holde tjern safe fisk og ren av estetiske grunner. For å starte, legger du til en halvkilo dammen grus eller substrat for hver gallon av vann tjern holder. Nivå ut dette materialet. Dette trinnet vil bidra til å absorbere noen av giftstoffer og avfall produkter produsert av dammen fisken, og det gir også en ypperlig base for dammen planter.

Sette inn et filtreringssystem. Dette systemet til å fjerne store biter av flytende avfall og alger, og vil regulere de giftige stoffene i vann produsert av dammen fisken. Hvis du vil installere et filtreringssystem trenger du en pumpe, gummi slangen og en dam filter. Montering filter vil vanligvis bare involverer pakke dem ut biologiske filtrene, plassere dem i filtrering bolig og clamping ned lokket. Neste, du må legge i ventilen å pumpe med en gummi eller plast slangen. Til slutt vil du knytte en gummi eller plast slangen til ut ventilen. Plass filtrering bolig i et lite synlig sted utenfor tjern og vann-pumpe i dammen. Kontroller at ut slangen renner tilbake i dammen, som dette vil aerate dammen vann for fisken og gir dammen ren, filtrert vann.

•Plant dam planter. Disse plantene får fisken et sted å skjule og vil absorbere noen av karbondioksid produsert av fisken. De også benytte avfall produsert av fisken.

•Legg bor dammen rengjøringsmidler til dammen som snegler og skalldyr. Disse små skapningene ville spise algene som danner på sidene og bunnen av dammen, som vil bidra til å holde seg ren.