Hvordan lage en røyker fra slagg blokker

April 1

Hvordan lage en røyker fra slagg blokker

Røykere kommer i alle former og størrelser, og de er designet primært til kalde røyk matvarer som hams, pølser, fisk, ost og andre kjøtt. Det er varmt røykere; Dette er imidlertid mer som sakte-kokk grilling, betyr de legge smak til kjøtt, snarere enn bevare den. Kalde røykere legge til smaken og hjelpe bevare kjøtt. Å gjøre en kald røyker fra slagg blokker er en problemfri måte å bygge en røyker i gården, som gir gode resultater på svært lite kostnader.

Instruksjoner

•Lay løpet av store utleggere i en firkant rundt 4 eller 5 fot. Hvis du allerede har et flatt, varme-bevis område som en betong eller asfaltert gårdsplass, der du vil installere røyker, og dette gjør pavers unødvendig.

•Lay to slagg blokker av siden på utleggere eller varme-proofed overflaten med slagg blokkere hullene vendt opp og 8-tommers endene tilstøtende.

•Plasser en annen slagg blokk vinkelrett på slutten av en av disse, hull vendt opp, og en annen opposite den, men med hullene vender utover. Sted to cinderblocks side ved side tilstøtende endene av disse slagg blokker slik at blokkene danner en firkant på bakken. Slagg blokken med hullene vender utover blir røyk oppføring hullet fra brennkammeret.

•Lay to slagg blokker, hull, over på siden av røyker med røyk hullene. Fortsette en andre kurs av slagg blokker oppå først, bare denne gangen alle blokkene bør ha sine hull vendt opp, og rave leddene i blokker med første kurs for å øke styrken på røyker.

•Lay en annen to kurs av slagg blokker, som vil gjøre fire kurs helt. Det fjerde kurset, Plasser en stripe av 2 x 3-tommers metallplater jevnt fordelt på to motstående sider, som vil være hylle støtter. Legge en femte og sjette lag av slagg blokker på toppen.

•Lay to slagg blokker på hver side av røyk-hullet blokk i bunnen av røyker. Plassere en annen to slagg blokker tilstøtende endene av disse to og deretter sted fire slagg blokker på disse for å opprette en tunnel til røyk-hullet blokk.

•Plasser wire rack på den utstikkende strimler av metall i toppen av røyker. Lå lengder gjengede metallstenger gjennom topp blokker, og henge S-kroker fra dem. Legg et stykke metall over toppen. Du kan bruke stativet å røyke større kutt av kjøtt og henge fisk eller mindre klip av kjøtt og pølser fra stenger. Avstanden mellom stenger og metallplater dekselet vil tillate tilstrekkelig ventilasjon.

•Plasser et elektrisk kokeplate om halvveis langs brennkammer tunnelen og sette woodchips eller sagmugg på varmeplaten. Når du har slått på varmeplaten, justere varmen ved å flytte den nærmere eller lenger bort fra røyk-hullet blokk. Bruk en ovnen termometeret settes inn i toppen av røyker for å kontrollere temperaturen.