Hvordan lage en røyker av metallplater

June 17

En liten gjør det selv røyker kan gjøres ganske enkelt fra et stykke metall formet til lokk i røyk. Fordi metall ikke er en veldig god isolator, er en metallplater røyker best brukt for rask-røyk varer som ikke krever timer i røyker, som fisk eller mindre klip av kjøtt eller ost.

Instruksjoner

•Stack 3 stables avkjølende racks oppå hverandre, og mål dimensjonene på stativer. Legge til rundt 6 til 10 inches til høyden av stablet stativer og rundt 5 til 8 inches på bredden til du kommer til en høyde og bredde målenhet som er det samme. For eksempel hvis stativer er 15 inches høy og 20 inches bredt, Legg 10 inches til høyden og 5 til bredden å få 25 inches av 25 inches.

•Enlarge en kube netto mal på en kopimaskin eller skriver slik at kuben sidene målingen nådd for høyde og bredde i nærheten stablet stativer. Kube mønsteret skal være av typen brukes til å lage papir kuber, med kategorier for stikker sidene sammen.

•Skjære av én firkant av malen kuben slik at kuben har en åpen side. Utforme forstørret kube mønsteret på et stykke av metallplater, og kutte rundt med tinn snips slik at du har en stor kube netto ramme laget av metallplater.

•Bruk en konstruksjon med hansker kaste metallplater på de aktuelle linjene etter kube mønster. Hvis nødvendig, forsiktig trykk med en gummihammer for å oppnå skarpe falser.

•Falsing arket metal i en kube form, og bruke maskering tape for å holde den sammen for øyeblikket. Du bør ha en åpen side på kuben. Bore hull hver 2 til 3 inches gjennom de merkede delene av kuben slik at du kan klinke kuben sammen.

•Sett inn en blind klinke, mandrel side (lang slutten) først i slutten av klinke pistol, og sett deretter inn fett slutten av klinke stikker fra pistolen til en av predrilled hullene. Skyter av klinke pistol til pop klinke utenfor, og sikre hullet. Gjenta på alle de boret hullene slik at metall kuben er naglet sammen. Fjerne av maskeringstape.

•Vri kuben slik at den åpne siden er nede. På den ene siden på basen, kuttet en liten halvsirkel stor nok til å passe en elektrisk ledning med tinn snips. Klinke tre-håndtak på toppen av kuben.

•Plasser et elektrisk kokeplate varmebestandig underlag og sted en røyker boks fylt med gjennomvåt flis på toppen. Angi de stables avkjølende rackene over toppen av kokeplate, maten du vil røyke på stativer. Sitte kube åpen-siden over rack og kokeplate med ledningen går gjennom små åpningen side av kuben.

•Start varmeplaten på temperaturen anbefales røyking oppskrift. Sjekk temperaturen med en ekstern lesing termometer inn gjennom ledningen hullet side av kuben.