Hvordan lage en resirkulerende blomst potten fontene eller blomst potten fiskedam

March 16

Hvordan lage en resirkulerende blomst potten fontene eller blomst potten fiskedam

Vannfontenen legger til lyd og bevegelse i hager og utendørs innstillinger, gjør plass enda mer innbydende og engasjerende. Tilføyer fisken introduserer et annet element - livet. Gylden oransje, rødt og hvit fargene på Koi Fisk vil fascinere barn og gjester og forbedre hagen din innstilling. Enten du velger en fontene eller en fishpond, kan det hende du overrasket over hvor mye glede du får.

Instruksjoner

•Purchase en stor glasserte keramiske container eller en unglazed terrakotta potten opprette en vannfontene med både skulpturelle og tekstur interesse. Kjøpe en liten pott som vann reservoaret og bolig for pumpen. Den lille potten trenger ikke å være laget av det samme materialet som store potten, som det ikke vil være så synlig. Selv en plastikk gryte vil være nok.

•Look for en liten pott med en precut hull i bunnen eller planlegger å bore et hull som bred nok for en elektrisk ledning. Den store potten bør ikke ha et hull i bunnen. En høy urn-form vil fungere best for store potten så vann har høyde og god sikt. En stor bred, fat-formet pott er en god form for struktur og bredde hvis du oppretter en resirkulerende dam som inneholder fisk.

•Seal unglazed terrakotta potten (Hvis dette er hva du har kjøpt for vannfontenen) ved å male innsiden med en vanntett sealer. Tillate potten til tørre over natten.

•Plasser en pumpe inne i potte og tråden den elektriske ledningen for pumpen gjennom hullet på undersiden. Tre snoren gjennom hullet i den store potten.

•Fyll bunnen av den store potten med nok grus som en base for den lille potten. Stoppe fylle med grus når den lille potten når omtrent en tomme fra toppen av den store potten. Fest en fleksible plast røret til enden av pumpen, vikle den rundt omkretsen av den lille potten og slips med vridningsbånd til sikre den. Legge til ca 3 inches av grus i den lille potten å tjene som et utgangspunkt for pumpen. Omgi pumpen med grus å sikre det.

•Sett fontenen røret på pumpen. Røret skal gjøres stiv plast så det står oppreist opprette kildens utspring. Kuttet røret slik at det er mer enn om lag 2 inches høyere enn toppen av store potten, hvis nødvendig, så vannet tuter som en fountainhead. Fyll i stor gryte med vann til den når om 2 Inches fra toppen av potten. Slå på pumpen. Justere luftstrømmen urskiven av pumpen, om nødvendig, for å få resultatet du ønsker for fontenen.

•Legg Koi fisk til store potten, følge instruksjonene som er gitt til deg av fisk salget personen for condition vannet riktig for fisken. Dekorer fontenen med vannliljer og andre vannplanter. Bruk landskapsarbeid steiner og grus rundt pottene skjule elektriske ledninger.