Hvordan lage en ørken hage

July 26

Ørkenen landskapsarbeid er en voksende trend, og er ikke så komplisert som det virker. Dette kan faktisk vokse til en helt ny hobby i fritiden.

Ørkenen landskapsarbeid er for folk som ønsker å eksperimentere med eksotiske hagearbeid ideer. Hjelp, kan du forvandle din utendørs i en forbløffende ørkenen hage. Hva mer er at ørkenen planter trenger ikke mye omsorg fra gartneren og siden planter er motstandsdyktig mot tørke, sparer hus vann.

Instruksjoner

•Consider vindretning og jord mens du planlegger ørkenen landskapsarbeid.

Hakke en flekk i hagen din der det er beskyttet fra vinden. Du må installere gjerder og/eller bakken dekker blokkere vinden. Dette formålet er å gi planter tid til å sette røtter fast i bakken.

Jord ville kreve en riktig mengde mulching og andre tillegg avgjørende for sunn vekst av planter.

•Den utformingen av vanningssystem er viktig i en ørken landskapsarbeid prosjektet. Selv planlegger ørkenen landskapsarbeid ideer, må en godt irrigating systemet gis prioritet betydning slik at ditt landskapsarbeid blir en suksess.

•Mark grensen etter å velge stedet for ørkenlandskap i hagen din. Deretter dekk grensen kantene med stripen av plast (dvs. gamle tarp). Plast forhindrer ugresset vokser i området ørkenlandskap.

•Du må kjøpe utendørs steiner eller flis blokkene til å bygge en mur rundt din ørkenlandskap. Steiner og flis blokkene kommer i mange stiler, farger og er veldig vakker, men kan være dyrt.

Stable flis blokker eller steiner på kantene av ørkenlandskap området. Du bestemmer høyden på veggen, men 10 inches til 16 inches fungerer godt. Etter konstruere veggen, fylle ditt øde område med kaktus jord.

Grunnen for å bygge dette økt området er for vanning formål slik at grunnen for ditt kaktus er høyere enn resten av hagen din. Hvis hagen din er på en ås, kan du utelate bygging; Hvis du vil ha den visuelle virkningen.

Merk: Vent til du må fylle opp området etter ferdigstillelse av ørkenen grensen veggen å bestemme mengden av jord.

•Den øde jord er alkalisk i naturen. Plantevekst er et problem fordi de alkaliske i jord gjør vann umulig å holde. Dette problemet er løst ved å legge tilsetningsstoffer slik at jorda kan beholde nok vann til anlegget.

Selv om ørkenen jord (aka. kaktus jord) er ikke stor å beholde vann, er det avgjørende å kaktus landskapet væske utslipp. Overskytende vann i jord vil råtne rotsystem.

•Få planter som vil trives i ditt område. Denne informasjonen skal være tilgjengelig uansett hvor du kjøper ditt kaktus.

Her er noen planter anbefales for ørkenen landskapsarbeid og som generelt gjøre det bra i alle klima: Fairy støv, Lams øret, pampasgress, lilla salvie og Yarrow anlegget.

•Svært lite vedlikehold er nødvendig for din ørkenlandskap. Bare nedbøren blir nok slik at ingen vanning nødvendig. Hvert år på våren, handler dryss området med 10-10-10 gjødsel om alt du trenger å gjøre.