Hvordan lage en kål anlegget Form fast Heads

July 24

Hvordan lage en kål anlegget Form fast Heads

Kål plantene produsere hoder, som baller av tett lagdelt blader. I vekstsesongen utøver anlegget energi på hodet formasjon i stedet for frø og blomst formasjon. Spiselige kål vil danne hoder naturlig og uten forstyrrelser, men det er skritt du kan ta for å sikre kål har best sjanse til å danne en fast hodet. Høsting modne kål hoder når de blir fast vil hindre deling og råtne.

Instruksjoner

•Velg kål varianter som er resistente mot wilt og råte. Dette er vanlige kål sykdommer som angriper bladene og drepe planten før hodet har en sjanse til skjemaet.

•Start kål innendørs to til tre uker før sist frost på våren og transplantere dem til garden etter de siste frost. Igangsetting seg utendørs og utsette dem for utvidet kulde temperaturer vil føre plantene til å gå til frø og hindre hodet formasjon.

•Space kål minst 12 til 24 inches hverandre i hagen. Hvis du plante dem nærmere enn, kan overbefolkning hindre hodet formasjon.

•Fjern ugress gjennom hele vekstsesongen så anlegget kan fokusere på å gjøre hoder i stedet for på konkurransen. Holde jorda fuktig å ta med vanlig vanning, spesielt i midtsommer.