Hvordan lage en hellig Zen Space i en hage

November 5

Du vil opprette en hage som vokser fred og ro. En tradisjonell Zen-hage er minimalistisk, men behov for plass. Raket grus, flotte bassenger og plantings---er dette en hage for kontemplasjon mer enn meditasjon, ifølge "Zen i din Garden" av Jenny Hendy. Hendy foreslår du "holde bare det du trenger, resten er overflødig. Det er ingen måte å lage en Zen-hage, som de kan tilpasses ethvert klima og bruke en rekke materialer.

Instruksjoner

•Plot ut avstanden du vil bruke som din Zen-hage. Velg et åpent område. Siden Zen hage har åpne områder, kan du velge et sted der du har problemer med å vokse plenen, for eksempel. Vurdere posisjonering hagen din så bakgrunn er en hekk, windbreak eller personvern gjerde for en følelse av ensomhet. Bestemme hvilke funksjoner du vil og samle materiale tilsvarende. Vise egenskaper å betenke er fontener, fiskedammer, hevet hager, stein vegger og gangveier, skjermer, trær og blomster. Husk at med en Zen-hage, mindre er mer, og at Zen er åndelige, ikke praktisk. Føle ikke som om du må ha en blåkopi for deres Zen hage. Følg instinktene dine.

•Clear plass. Bygge springende rock vegger, bambus skjermer eller japansk stil gjerder å gi ditt space en lukket føler til det. Det er ikke nødvendig å legge plass; du vil bare gi inntrykk av en kabinett. Opprette en billig grense med tregjerde planker, antyder Hendy. Bygge en ramme av oppreist innlegg i bakken med betong- eller stikkontakter. Deretter lage en vannrett ramme med struts. Bambus gjør også en vakker struktur.

•Opprett vidder i din Zen hage med stein, sand og grus. Opprette en tørr hage sirkulær design, spiraler og flyt mønstre av stein gangveier og terrasser. Bruk Brostein eller en steinete foss for å opprette et fredelig sted for kontemplasjon.

•Gi elementet vann i hagen din. Fossefall, dammer og bekker er vakker, rolig tillegg en Zen-hage. Vær oppmerksom på at en fiskedam er et prosjekt som krever mye oppmerksomhet. Du kan velge å ha en enkel dam laget av grave et hull, setter i en liner og omgi det med stein, sand og vegetasjon, eller kjører fontener og en vakker rekke gullfisk. Eller, sett i en enkel vannbassenget og vann tut laget av bambus.

•Plant områder med trær, bambus og blomster. Du kan enten gjøre dette i opp senger eller små øyer gjennom deres Zen hage. Innlemme plantings med den samlede flyten andre hage funksjonene. I et skyggefullt område, kan du opprette en moss hage eller en hage med lignende bunndekkende. Legg plantings rundt dammen eller i bergarter av din fossen. Ha en eksplosjon av farger i midten av dine raked sand i form av en valmue fylt bassenget. Beskjær og forme noen japanske trær til grensen inngangen til hagen din. Lytt til ditt hjerte og meditere for å oppdage stedene der liv hører hjemme i hagen din.

•Consider andre funksjoner spacet hellige uten overveldende det. Bygge en liten bro over streame; konstruere en te-huset tilbake hjørne av fiskedam; ramme inngang med en buegang stein eller bambus. Legge til belysning med noen lanterner hang på en skjerm eller rundt gangvei. Dette vil opprette stemningsbelysning for nighttime besøk til hagen din.

Tips og advarsler

  • For å opprette din Zen space, kan det være nyttig å studere japansk stil hagen, men mer viktigere du bør være i kontakt med hva din egen sjel behov og lage din hage med det i tankene. Tolke hva du trenger for inspirasjon og innlemme det i hagen din. Deres Zen hage kan være et inspirerende sted for funnet objekter som har mye av betydning for deg.