Hvordan lage en hage i en skog

October 13

Om du ønsker privatliv fra en travel gate og støyende naboer eller du bare ønsker å skape en skog lurer rundt hjemmet ditt, kan du slå din i en virtuell skog ved å velge trær og planter som vokser i ditt område. Plante skoger inne din gårdsplass er ikke vanskelig hvis din jord er å plante vekst, men det finnes saker å betenke tidligere du hente din spade.

Instruksjoner

•Få tilgang, hvis nødvendig. De fleste steder, kan et hus plante noen slags tre i hagen hans uten konsekvenser. Men begrense noen samfunn plante i hatt eller under kraftledninger. I tillegg hvis du bor i et område med et hjem eierens forening, kan få tillatelse skrive på forhånd eller foreningen senere stemme for at du kutte ned dine skogen.

•Sketch design for hagen din før du begynner å plante. Bestemmelser for baner eller fortau og for alle andre objekter du vil i din hage. Som trær vokser, vil utsikten fra ditt hjem endre samt hagen din, så tenke fremover og planlegge planting området nøye.

•Prepare jord å vokse din skogen. Hvis du har en typisk plen akkurat nå, er jord sannsynligvis fruktbare til dybden av et par inches. Mens du kan plante din trær i det, er jord i de fleste skogen tykk med composted organisk materiale, slik at nye trerøtter å utvikle raskt. Hvis din jord er pakket eller leire-basert, vurdere å bringe mye kompost og blande det inn i eksisterende jord.

•Velg din trær ved å bestemme hvilke er urfolk til ditt område. Som bare betyr at du bør velge trær som vokser naturlig hvor du bor. I tillegg har de fleste skogen eller skog trær av en oppreist i motsetning til en spredning natur. Det er ditt valg, men ved å plante trær som vokser høy i stedet for bredt, som poplars og osp, utsikten fra bakken vises mer skogkledde.

•Velg trær i ulike statene vekst. Naturtre har modne trær og saplings stiger under skog baldakin. Velg noen viktige trær som er så stor som du kan råd og transplantere dem i utvalgte områder av hagen din. Fylle ut mellomrommene i mellom med litt mindre trær og til slutt, plante lite saplings å skape en naturlig skog syklus.

•Purchase din trær i et reforestry eller Arbor Day samfunnet å få kvalitet trær til redusert kostnad. Disse programmene, ofte styrt av statlige skogbruk avdelinger, tilbyr trær for publikum til reduserte priser. (Se ressurser)

•Consider installere en drypp vanning systemet for å gi vann for dine små trær. Når trærne blir opprettet, kan du bremse ned eller avslutte vanne å oppmuntre en skog naturlige inne din gårdsplass.