Hvordan lage en gjerde båre og Unroller

June 4

Hvordan lage en gjerde båre og Unroller

Bygge en netting eller lenken koble sammen gjerde er et stort prosjekt. Jobben vil gå mye jevnere med riktig verktøy og utstyr. Muligheten til å rulle en stor spole av wire eller kjetting lenke uten ekstra hjelpere er en fordel. Likeledes, stretching riktig gjerde materialet før festing til innlegg produsere et mer profesjonelt resultat og et gjerde som varer i årevis. Bygge en gjerde båre og unroller vil gjøre jobben går raskere, samtidig som du sparer penger.

Instruksjoner

•Skjære fire deler av 3-tommers kanal jern med en metall chop så. Kuttet to stykker til 6 fot og to stykker 3 fot. De fire delene gir sammen de firkantet rammen for verktøyet gjerde.

•Weld fire deler av kanalen jern sammen i hjørnene til å lage en firkantet ramme. Plasser flat ansiktene til kanalen på innsiden av rammen. Merke en 24-tommers diameter disk 1/4-tommers flatt jern og klipp den ut med en lommelykt. Weld disken til center i ansiktet av tre fot understykket av kanalen jern. Disken vil gi en plattform for wire spoler å sette på i båren.

Stå et sted den kvadratiske rør rammen oppreist med delene kortere på toppen og bunnen av rammen. Plasser en to-punkts drawbar på innsiden flat ansiktet av en av 6-fots kanalene. Weld drawbar plassen med kanalen, 18 inches opp fra nedre hjørne av kanalen.

•Tillat sveiser avkjøles før låsing drawbar til tre-punkts opphenget traktoren. En gang høydepunkt, plasser den tredje medlemmet hånd mellom traktoren og firkantet slangen bestemme optimal plasseringen å plassere tredje medlem braketten. Merk plasseringen på den firkant rør over drawbar for installasjon av braketten. Weld produsert braketten til kanalen. Den tredje medlemmet av traktoren er justerbar og vil hjelpe i leveling gjerde båren. Derfor trenger ikke plasseringen av tredje medlem braketten å være nøyaktig.

•Skjære 3/4-tommers hull i midten av 24-tommers disken for plassering 5/8-tommers stål stang. Stangen kjører gjennom midten av wire rullen og hold den på plass mens blir rullet. Skjær 3/4-tommers hull i den andre 3-fots delen av kanalen, rett over hullet kuttet til disken på nedre kanalen. Feste verktøyet gjerde traktorens, og Plasser en rull med wire på verktøyet.

•Midtstill wire ruller oppreist på disken. Rute 5/8-tommers stangen gjennom sentrum passerer stangen gjennom øvre kanalen og i disk hullet. Wire vil rulle som det er trukket av traktoren.