Hvordan lage en Flat Latex maling reparasjon

May 8

Hvordan lage en Flat Latex maling reparasjon

Reparere chips og riper i gammel maling vil forbedre utseendet til et objekt, spesielt innvendige vegger. Noen ganger maling reparasjoner kan fullføres bare på et lite område, men ofte må du male et større område å riktig blanding av ny maling. Den viktigste delen av reparasjonen er å bekrefte at tidligere brukt maling var faktisk latex og ikke oljebasert maling. Bruk av feil type maling vil føre peeling og flassing.

Instruksjoner

•Fyll 1 tsp. av rødsprit på en klut. Gni alkohol på en iøynefallende del av maling i 10 til 15 sekunder. Se på de fille å se hvis noen av maling farge gnidd av, noe som skulle tilsi at malingen er latex maling.

•Locate en leftover kan opprinnelige maling farge. Les kan bestemme produsentens anbefalte maling tynnere, som kalles en redusering. Redusere gjenværende maling i kan 10 til 15 prosent ved å legge til at reducer det og deretter blande frisk med en maling rørestang.

•Apply maling bruker samme type applikatoren at du brukte i den originale malingen ferdig. Hvis malingen ble feid, som er vanligvis gjort på trim, gjelde reparasjon med pensel. Hvis malingen ble opprinnelig brukt med en maling roller, kan du bruke en maling roller for reparasjon.

•Determine om du kan bare male det skadede området eller om du trenger å male et større avsnitt. Hvis skaden er i en iøynefallende området, kan du vanligvis bare reparere den skadede delen. Hvis den skadede delen er i øyehøyde, som midt i en vegg, må male hele veggen slik at det ikke står.

•Start på en ende og arbeide vei over til den andre enden, hvis du skal male et stort område som en vegg. Hvis du berører en liten inndeling, gjelder maling i den skadede delen og fjær det ytre til uskadet området maling å skjule reparasjon.

•Tillat maling tørke ordentlig.

Tips og advarsler

  • Hvis du gjør ikke har noen leftover male, gå til en paint-butikken og plukke opp maling prøven kort som er nær fargen. Ta disse hjem og velge den som svarer.