Hvordan lage en bakgård foss

February 7

Hvordan lage en bakgård foss

Opprette en bakgård foss i landskapet til skjønnhet og fredelig lyden av rennende vann. Enten du har en eksisterende dam eller ikke, å legge en vann-funksjonen laget av prefabrikkerte materialer eller stein er en relativt enkel oppgave.

Instruksjoner

Opprette en bakgård foss

•Dig et hull der vannet vil falle i. Dette kan være en eksisterende dam eller du oppretter på tidspunktet bygningen fossen. Hullet bør være store nok til å huse en nedsenkbar pumpe. Linje hullet med en fleksibel dam rutefly eller bruke en stor container som plast badekar.

•Plasser foss pumpen i dammen/beholderen du nettopp opprettet.Plasser pumpens inntak rør for å trekke vann fra ut av midt spekter av dammens dybde. Hvis du vil, kan du bruke en liten dam filter. Koble en slange til pumpens utløp og kjøre den ut av dammen og til punktet du vil fossen kommer. La deg selv med ekstra lengde i slangen slik at du kan bøye det nok å gjøre vannet som forlater slange flyt mot dammen/beholderen eller i tilfelle du ønsker å flytte den senere i prosessen.

•For å danne vertikal ansiktet eller terreng av fossen, bruke steiner for å holde slangen på plass som det stiger fra dammen til fossens nullpunktet. Fortsette å bygge en attraktiv ser haugen med steiner eller legge til smuss å danne en ås som planter kan dyrkes. Landtilkobling opp en skitt bakke med flere steiner holder jorda på plass og hindre erosjon.

•Construct toppen av fossen med et prefabrikkerte plast eller sement fossefall skjema eller bruk en stor, flat rock for vann å kjøre over før den falt tilbake i dammen. Hva du bør være vinklet litt nedover mot dammen så vannet ikke kjører på baksiden eller sider. Beskytt baksiden og sidene av denne strukturen med flere steiner. Eventuelt kan du knytte andre steiner til den med giftfri tetningsmiddel.

•Bend toppen av slangen så den ligger flatt i skjemaet eller rock du bare lagt for å danne toppen av fossen. Anchor slutten av slangen i posisjon, som du gjorde tidligere. Skjule slutten av slangen med en overhengende rock å skape et mer naturlig utseende. Kontroller at strukturen er solid og vil ikke flytte, selv i dårlig vær. Hvis du la jord til sidene av dette øverste delen av fossen, plante bakken dekker eller andre planter mål forhindrer erosjon og skape ytterligere skjønnhet.

•Fyll bunnen dammen med vann. Slå på foss pumpe mekanismen og vente på vannet å strømme fra toppen av fossen. Som vannet er trukket av pumpen, Legg mer vann til dammen å holde hvis fylt. Hele systemet bør holdes full av vann for best ytelse og estetikk.