Hvordan lage din egen sandsekker

January 26

Hvordan lage din egen sandsekker

En av de vanligste måtene å raskt lage en barriere å holde tilbake flomvannet er ved å bygge en demning laget av sandsekker. Selv om forhåndsutfylte sandsekker er ofte tilgjengelig fra oppussing butikker, hvis du bor i et område som er utsatt for oversvømmelser det lønner seg å vite hvor å lage din egen. Sandsekker kan gjøres fra enten klut poser som er spesielt utformet for å arbeide som sandsekker, eller i et knipetak, plast entreprenør opprydding poser. Fungerer effektivt, bør du kunne få et betydelig antall sandsekker i en kort periode.

Instruksjoner

•Opprette en fylling området der både sand og en stabel med poser er innen rekkevidde. Be et familiemedlem eller venn hjelpe deg fylle sandsekker; har hjelp vil gjøre prosessen mye raskere.

Er din assistent hold en av poser åpne mens du bruker en spade fylle bag med sand. Legge til sand til posen er minst kvart full, og ikke mer enn halvfull.

•Flatten tomt topp halvparten av posen i en klaff. Brett klaffen ned og bruke duct tape for å sikre den til delen sand-fylt av posen. Hvis du ikke har noen duct tape eller ville heller spare tid, kan du bare kaste toppen ned uten taping.

•Gjenta trinn 2 og 3 til du har så mange sandsekker du trenger.