Hvordan lage din egen opp ned tomat plantasjeeiere til DIY-

March 3

Leter du etter en flott håndverk du kan gjøre med barna?

har liten plass, men fortsatt ønsker å vokse tomater eller paprika for din familie? Selv agurker kan dyrkes på denne måten.

Her er en billig håndverk prosjekt som bruker resirkulert melk eller vann flasker og slår dem inn opp ned tomat eller pepper plantasjeeiere.

Instruksjoner

•rinse flasker godt for å fjerne alle melkerester av. Pass på at du ikke får etiketten våt som det vil være vanskeligere å fjerne.

For å fjerne etiketten du vil fylle jug med varmt vann varme i vannet skal løsne limet og etiketten skal komme rett utenfor.

•Skjære ut og fjerne bunnen av muggen

Bruke papir slag vil du slå et hull i hvert hjørne av kannen nær kanten.

Tie en lik mengde snor eller garn i hvert hull må du laget og plassere en knute i gratis slutten av hver streng.

•Ta din tomat eller pepper planter fra deres potter. Hvis de er i papir eller torv Potter kan du nøye rive bort øverst i potten før det er på nivå med jord. (Disse brikkene kan bli lagt til opp ned planter når du har din tomat plante i.)

Fjern hetten fra melk kannen plantasjeeiere.

Nøye mate er tomatplante gjennom hullet i muggen. Vær forsiktig ikke for å bryte stammen som du gjør dette.

Fyll kjelen rundt anlegget røtter med potting jord og deretter legge litt vann for å kompakt jord rundt anlegget. Være forsiktig å gjøre dette over en beholder å fange gjørmete vannet.

Trekke strenger på åpne enden av planter å gjøre dem selv og knyt en knute i enden av strenger, og en annen knute bare under den første. Avstanden mellom de to knop er hva du vil bruke til å henge fra.

Henge opp ned tomat planter og nyte fruktene av din arbeidskraft når modnes. YUMMY!

Tips og advarsler

  • Mens du og barna gjør dette er det en god tid å snakke om ernæring og diskutere hva du og barna vil gjøre med hva de vokser.
  • Du kan også diskutere ansvar og hvordan levende ting må nurtured i orden for dem å vokse og trives og uten lated bekymre de vil lide og mislykkes.
  • Oppmuntre barna til å hjelpe til med omsorgen for planter som minner å holde dem vannet og matet.
  • Voksne bør kutte bunnen av planter.
  • Barn bør ikke få lov å klatre stoler for å vanne plantene.