Hvordan lage din egen betonggulv utjevning Slurry

August 6

Et betonggulv utjevning slurry er en enkel blanding av en konkret blande og vann. Det er en soupy blanding som ofte brukes til å fylle ut avskalling i betong gulv eller nivå en hellingsposisjon eller nedsenkede området i betong. Det er veldig lett å blande og bruke.

Instruksjoner

•Measure ut området som dekkes med betong gjødsel. Innhentet er viktig å bestemme nøyaktig hvor mye slurry vil være behov for prosjektet. For eksempel vil en 50 pund bag av Quikrete selvutjevnende gulvet Resurfacer gi nok slurry å dekke 25 kvadrat fot firedel tommer dyp. Noen enkle matematiske kan være nødvendig hvis området er dypere eller på en skråning.

•Consult retninger på din merkevare av selvregulering betong miks, og bestemme forholdet mellom blanding og vann til brukes i gjødsel. For små reparasjoner, en 5-gallon bøtte vil være nok for en 50 pund bag av blanding, men dette kan økes etter behov.

•Når legge tørr blanding i vannet, rør til slurry med en mekanisk gripende enhet. Dette kan være en halvautomatisk enhet for småskala produksjon eller selv en drill med en blande vedlegg. Igjen, følg instruksjonene på pakken å se hvor lenge og hvilken hastighet slurry bør blandes for optimal konsistens.

•Den blandet slurry kan nå brukes i prosjektet. Enten det er for å fylle avskalling i et betonggulv, er utjevning av en gradering, eller reparere sprekker, et betonggulv utjevning slurry en enkel måte å gjøre reparasjoner på egenhånd.