Hvordan kontrollere tomat Larvene

December 17

Hvordan kontrollere tomat Larvene

Ingen grønnsak hage er komplett uten noen tomatplanter. Du finner denne populær frukt vokser i store hagen tomter, back-veranda Potter og selv hengende kurver. Tomater er lett å vokse, men ikke uten problemer. Sopp eller andre sykdommer skade noen ganger planter, men de primære gjerningsmannen er larver. Hvis du oppdager larvene, også kalt hornworms, på plantene dine, kan du bli kvitt av dem i en rekke måter.

Instruksjoner

•Handpick Larvene av tomatplanter som du merker dem. Du kan ha en hard tid å se dem, siden de er grønne, men fjerne så mange du kan og kast dem. Dette er den mest effektive og sikreste måten å kontrollere sommerfugllarver.

•Till jord etter tomatplanter har gitt sine siste frukt for sesongen. Urovekkende jord dreper mange av Larvene grave i bakken.

•Purchase ladybugs fra en hage senter og la dem løs i din hage. Marihøner angripe naturlig hornworm, som gjør Larvene av. Larvene kan ikke rundt lang med en av disse to rovdyr i hagen.

•Spray planter med et insektmiddel bare hvis andre tiltak ikke fungerer. Spray bunnen og toppen av bladene. Et produkt som inneholder bakterien Bacillus thuringiensis fungerer på hornworms, men er ikke skadelig for mennesker eller dyr.