Hvordan kobler vannrør til et hjem?

January 30

Hvordan kobler vannrør til et hjem?

Vannrør kalt forsyning linjer bære vann fra vannforsyning eller godt inn i et hus. Hvert hjem har en supply linjen koblet til den. Lokale byggforskrifter angi hvilke rør for forsyningslinjer og innendørs Rørleggertjenester linjer. Vannrør brukes i boliger er ofte et annet materiale enn forsyningslinjer.

Materialer

De fleste forsyningslinjer i kommunene er laget av kobber eller galvanisert metall, selv om polyvinylklorid (PVC) er stadig bredere godkjenning. Hjem på landsbygda som kobler til samfunnet vann systemer kan bruke kobber, galvanisert, PVC eller polyetylen forsyningslinjer, avhengig av de lokale byggforskrifter. Boliger som får vann fra brønner vanligvis bruke PVC eller polyetylen.

Mange boliger har kobber avløp rørene inne. Klorerte polyvinylklorid (Irrigation) rør er mindre vanlig. Krysskoblede polyetylen (PEX) er økende aksept og kode godkjenning i mange områder. Du kan bruke tilbehør for å koble alle disse alle typer supply linjen.

Identifikasjon

Kobber rør har en glatt overflate selv når de er gamle. Du kan gni kobber med et stykke av sandpapir for å fjerne overflaten misfarging og avsløre sin sanne kobberfargen. Galvanisert røret har en ru overflate og sølv-grå. PVC er hvite, glatte plast. Polyetylen er svart, glatt plast. Du vil ofte finne skruen klemmer hvor det beslag på polyetylen rør.

Størrelse

Rørleggere Velg vannrør størrelser som oppfyller hjemmet vann kravene både volumet og press. En gjennomsnittlig hjem har en 3/4-tommers supply linjen. Systemet installert bruk en 1-tommen eller større linje for boliger som krever et høyt volum av vann samtidig, for eksempel når en vanning systemet er knyttet til hjemmet avløp.

Tilkoblinger

Typen vannrør bærer vann til hjemmet, sammen med typen rør brukes i hjemmet avløp systemet, sammen bestemmer hvordan koble rørene. Kobber kobler til kobber er loddet. Galvanisert kobler til galvanisert bruker gjengede beslag. De fleste byggforskrifter tillater ikke PVC inne i hjemmet for varmt eller kaldt vann linjene. PVC forsyningslinjer bruker gjengede beslag koble til hjemmet avløp. Polyetylen er tilpasset med gjengede beslag i de fleste bygning koder det godkjent ikke for bruk i boliger.

Betraktninger

Kobber og galvanisert forsyningslinjer reise inn i hjemmet, og koble til hjemmet avløp nær varmtvannsberederen. Polyetylen og PVC forsyningslinjer vanligvis koble like utenfor skive eller kjelleren veggen og gå ikke inn i hjemmet. Forsyningslinjer er begravet langt nok under klasse å holde dem fra frysing. Grave forsiktig med en spade hvis prøver å finne dem, så du ikke kutte gjennom dem. Kontakt din lokale verktøy-plasseringen service før graving.