Hvordan koble nøytrale til GFCI beholdere?

July 31

Elektrisk service til et hus er kontrollert av en kontroll panel, vanligvis på baksiden av bygningen, der kraften kommer inn fra den viktigste verktøy linjen. Dette panelet deler gjeldende i separate kretser å mate elektrisitet til ulike deler av huset. Hver krets har en "breaker," en bryter som slår av strømmen av gjeldende hvis kretsen avbrytes. Individuelle utsalgssteder inni et hus kan være utstyrt med bakken feil krets interrupter (GFCI) utsalgssteder, som har mini-breakers som stenge gjeldende til at uttaket i tilfelle et problem.

Instruksjoner

•Kontroller GFCI uttak å finne tilkobling skruene. To sett vil være tilstede, en messing og en sølvmedalje. Én skrue i hvert merket «linje", den andre «load.» Alle tilkoblinger er å "linje" terminalene. GFCI utsalgssteder, nasjonale elektrisk koden i alle områder der fuktighet kan påvirke tjenesten, krever ligner vanlige utsalgssteder, men har en knapp på ansiktet som kommer ut når bakken feil er utløst når den nøytrale eller retur delen av kretsen avbrytes.

•Leveres med GFCI utsalgssteder mye som standard beholdere. Husholdningenes tjenesten bruker tre ledninger--en "hot" med svart isolasjon som leverer gjeldende fra strømkilden, en hvit "nøytral" eller retur ledning at tar gjeldende tilbake til kilden til kretsen og en kobber barmark wire som avleder gjeldende til bakken Hvis nøytral flyten avbrytes.

•Koble varm ledningen til en messing "linje" skru på GFCI uttak. Fest den hvite nøytralt til en sølv skrue på motsatt side av uttaket. Plass kobber bakken på en grønn skrue, vanligvis i en ende av uttaket. Løsne terminal skruene med en skrutrekker. Stripe 1/2 tommers isolasjon fra endene av svart og hvit ledninger med en wire stripper og bruke nål nebbtangen bøye bare wire i en krok. Slip krok under skruen og stram den.