Hvordan koble en slange til en Barb PVC

April 18

Hvordan koble en slange til en Barb PVC

En barb PVC er refererer til typen nettverkskort som brukes til å koble en PVC-rør til en fleksibel plast slangen. Ene enden av kortet er utformet for å passe til en pipe, og den andre enden er utformet for å passe til en plastslange. Til slutt som kobler til en PVC-rør kan eller kan ikke være koblet, mens slutten som kobler til en slange har mothaker langs halsen å hindre slangen sklir løs. En barb PVC brukes for at slangen av feste seg til glatte overflaten av plast kortet.

Instruksjoner

•Hold slangen og kutt slutten flush med verktøyet saks. Hold barb PVC og koble piggete enden til slangen. Ta slangen av halsen med høyre hånd, og plasser den andre enden av montering mot håndflaten på venstre hånd.

•Compress begge hendene mot hverandre fast for å tvinge piggete halsen av kortet helt til den vil gå inn i slangen. Rock slangen opp og ned mens du kjører kortet i slangen å la det PVC kortet gradvis videre med hvert trekk. Løsne skruer på en slange klemme ved å vri skruene mot klokken, og deretter skli en slange klemme rundt piggete halsen av kortet.

•Plasser klemmen direkte over mothaker. Skru fast klokken å tillate den å folieklemmen slangen på kortet. Trekk på slangen til test styrken av tilkoblingen.

Tips og advarsler

  • Må ikke strammes klemmen å forebygge skruen trådene blir løs og å hindre cracking plast kortet.