Hvordan Kill Tuberous Rhizome ugress

February 25

Tuberous rotstokker er en luke med en stilk underjordiske som en rot, rhizom og en over bakken pære, tuber. Tuberous rhizome ugress, som nutsedge, jordskokk eller quackgrass, er en aggressiv luke. De tar rot og deretter overta en plenen eller hage. De er også flerårig ugress, betyr de dø bare for å komme tilbake neste våren. Drepe tuberous rhizome ugress er den eneste måten å bli kvitt dem.

Instruksjoner

•Spray ugress med en glyfosat Luke drapet kjemiske. Ifølge University of Minnesota er spray en glyfosat luke killer på planter når prognosen ikke kaller for regn i mer enn 48 timer og vind minimal. Kjemisk vil drepe ugress. For tuberous rhizome ugress i flerårig Bed, som daylilies, foreslår universitetet bruker en liten pensel og bruke kjemiske bladene av ugress å unngå uhell drepe blomster.

•Sett ned nitrogen gjødsel. University of Minnesota sier at anvendelsen av nitrogen gjødsel kombinert med glyfosat vil føre anlegget flytte giften rundt og drepe av hele anlegget.

•Dig rotstokker av jord. Clemson University foreslår grave minst 10 inches dyp og 8-10 inches rundt bladene av anlegget før knoller har en sjanse å utvikle for å fjerne hele anlegget. Dette er bare effektiv hvis plantene ikke har ennå spre og flekker av tuberous rhizome ugress er fortsatt små.

•Dekk hagen med mulch eller satt i dekselet planter. Disse to alternativene vil kvele tuberous rotstokker og gjøre forholdene for tørr for planter å slå rot. Det er nyttig i både forebyggende og senere kontrollere metoder.