Hvordan Kill trerøtter i en hovedlinjen

August 21

Hvordan Kill trerøtter i en hovedlinjen

Trerøtter i hovedlinjen eller avløpssystem er vanlig. Skaper de spartanske i og utenfor hjemmet. En profesjonell kan leies for å håndtere problemet, men problemer synes alltid å skje på helger og om nettene når profesjonell service prisene er doble. Forebygging er det beste forsvaret. Plante trær som har grunne rotsystem og fjerne trær som kan være problemet arter. Tøm rot morder i toalettet månedlig hindre røtter i å bygge opp i rørene. Som rør ikke har blitt sterkt skadet av trerøtter, kan de fjernes mekanisk for å fjerne blokkeringer.

Instruksjoner

•Rent en mekanisk kvernen. Hydrauliske eller elektriske skruene er laget for å bore gjennom tresko i avløp. Enhetene er enkle å bruke. Sett enden av kvernen i en rent ut eller toalett og unspool den. Aktivere kvernen og det vil automatisk begynne å presse seg i avløp.

•Jerk eller manuelt push hvis kvernen fast. Kvernen vil bryte opp mindre trerøtter og andre hindringer. Reversere kvernen og la å vind opp på spolen. Slutten av kvernen kan ha røtter og rusk fanget på det, og de bør fjernes. Bruk gummihansker disponibel for å hindre forurensning.

•Fullstendig hovedlinjen vedlikehold av helle kobber sulfat i systemet. Kobber sulfat er et naturlig ugressmiddel som skal absobred av treets røtter. Vil det drepe rot hår og røtter som kommer i kontakt med produktet, men det vil ikke drepe treet.

•Apply 4 lbs. kobber sulfat i hovedlinjen fra toalettet eller den rent ut. Introdusere små mengder å tillate produkt tiden til å arbeide ned linjen. Røttene inne linjen vil brytes ned og bæres ut av røret.

•Gjenta kobber sulfat behandling hver to til tre måneder, etter behov, beholde hovedlinjen gratis tree røtter. Kombinasjonen av fjerning av mekanisk og kjemisk kontroll er den beste metoden for å oppnå en permanent rot-fri kloakken linjen.