Hvordan Kill Acacia røtter

April 17

Hvordan Kill Acacia røtter

Selv om de kan være attraktivt, akasie trær er også svært invasiv og kan kjøre forbi hagen om igjen for å vokse ukontrollert. Hvis du jobber i en acacia invasjon, bør du vite at klippe dem ned ikke nok til å drepe dem. De leftover stubber vil fortsette å vokse, og du vil sitte igjen med acacia busker. Hvis du vil helt stoppe en acacia fra å vokse, må drepe det på røttene. Dette kan gjøres ved hjelp av ulike kjemikalier.

Instruksjoner

•Unngå arbeider på treet om våren og forsommeren - dette er når treet, som en stubbe, vil produsere sap, som hindrer Plantegiften nå røttene.

•Skjære ned treet. Hvis din tree er svært stort, nær en bygning eller ved kraftledninger, må du ansette profesjonelle hjelpe fjerne treet. Avhengig av størrelsen på treet, kan du bruke beskjæring, en håndsag eller en motorsag for å kutte det ned. Kuttet stump som nær bakken som mulig.

•Spray en herbicid som inneholder glyfosat eller triclopyr på 50 prosent konsentrasjon over overflaten av stump. Alternativt, bore hull inn i toppen av stump, og hell rock salt eller Epsom salt i hullene. Hell begge typer salt i en ring rundt stump, og vann området inntil krystaller oppløse.

•Fyll et lag av rock salt eller Epsom salt rundt stump, og vann den i bakken. Dekk hele stump med fruktbare jordsmonnet. Dette vil hjelpe råte stump og tiltrekke insekter som vil spise stubbe og røtter.