Hvordan kan jeg male utsiden av vannsklie?

October 15

Hver overflaten kan males. Vannsklier, som er utsatt for vann og friksjon bruk, krever spesialisert maling som gir en stabil og robust dekker til lysbildet. Hele bygningen Design Guide (WBDG) gir standarder for maling brukes med våte overflater, for eksempel en vannsklie. Maling er tilgjengelig i de fleste jernvareforretninger. Av malingen følger de samme prosessene som brukes i maleri en porselen eller metall dusjkabinett eller andre våt program.

Instruksjoner

•Sand siden av lysbildet skal males med 180-korns slipepapir til å gjøre ujevn overflate for hånd eller med en elektrisk slipemaskin. Basen materialet trenger ikke å bli utsatt.

•Rinse støv og rusk fra lysbildet med vann. Tillate lysbildet for å fullstendig tørke.

•Fargeringer på våt-program maling med pensel eller rull. Rull gir en jevnere strøk uten penselmerker. At malingen tørke ifølge tørketid oppført på beholderen før en andre eller tredje pels.

Tips og advarsler

  • Male utvendig lysbildet kan hvis ikke direkte utsatt for vann, gjøres med enkle utvendig klasse maling. Hvis vann blir rutinemessig eller ofte kjører over malte overflaten, er en våt-program maling nødvendig for å beskytte underliggende metall eller plast.