Hvordan kan jeg gjøre min akryl badekar mindre glatt?

June 7

Hvordan kan jeg gjøre min akryl badekar mindre glatt?

Akryl kar er populære på grunn av deres slitesterk finish og lav pris. Akryl kar tilbyr mange fordeler, de har en ulempe: de kan være ekstremt glatt. Selv om fagfolk kan behandle gulvet i badekar med en Induksjon Ready, kan det være dyrt. Bruke noen enkle husholdning verktøy og en selvklebende sklisikre badekar mat å gjøre en akryl badekar trygt å bruke og forhindre faller.

Instruksjoner

•Measure området som matten. Mest akryl kar har en liten krumning der gulvet kobles med badekaret i vegger. Bare måle den flate delen av badekaret i gulvet. Som de fleste Badekar avløp er i enden av badekaret, direkte under kranen, er det liten sjanse for stående i dette området. Lengden på matten måles dermed bare til renne.

•Purchase selvklebende nonskid matten utformet for bruk i et badekar eller dusj. En mat designet for utvendige trappen er for grovt for bare føtter og ikke ment å dyppes i vann. Nonskid matter laget for kar er vanligvis klar eller hvit og har en mykere overflate. Kjøpe en arkstørrelse som er nærmest til målinger av badekaret. Matten trenger bare å dekke området hvor føtter kommer i kontakt med badekaret i overflaten.

•Myke vaske området der matten blir plassert. Lim på baksiden av mat vil ikke overholder badekaret i overflaten hvis det skitt, fett, såpe eller sjampo skaper en barriere. Mix 6 tsp. av konsentrert væske vaskemiddel med 1 QT varmt vann. Skrubb gulvet i badekaret før det er rent. Tørr badekaret grundig før du fortsetter til neste trinn.

•Skjære mat til riktig størrelse, henvise til målene i trinn 1. Matte materiale er tykk, så klippe det med saks kan være vanskelig og kan la en fillete kant. Bruk en skarp verktøyet kniv og metall konstruksjon for et rent kutt. Når kuttet, test-fit matten i badekaret i etasje. Hvis mat er litt mindre enn badekar gulvet og krever ingen skjæring, gå til trinn 5.

•Fjern beskyttende støtte fra den selvklebende siden av matten. Legge ned en stripe av maskeringstape malerens lengderetningen bruke som referanselinje. Tapen vil fungere som en guide for kø langsiden av mat. Plasser til mat. Når mat er på plass, skyv på matten å følge det badekaret i overflaten.

Tips og advarsler

  • Badekar matter kommer i en rekke farger og mønstre. Søk på Internett under "selvklebende badekar Matter" etter et alternativ til standard klar eller hvit.