Hvordan kan jeg åpne en 5503 kabellås?

January 20

5503 av OnGuard er en fire hjul kombinasjon kabellås. Låsen har en nøkkel/innlegg og lås kropp i endene av en vinyl-belagt, kraftig selv coiling kabel. Enten du setter dine personlige egendefinert kombinasjon for første gang eller åpne en 5503 som noen tidligere definert, er åpne låsen en rask og enkel prosess. Du trenger bare å vite fabrikken forhåndsdefinerte eller egendefinerte kombinasjon og den riktige metoden for justere kombinasjon hjulene.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren opp lås del av din 5503 kabellås.

•Sørg fire hjul med støttelinjepunkt, ligger til venstre og høyre på hjulene, tilsvarer kombinasjonen---"0-0-0-5" fabrikken kombinasjon eller en egendefinert kombinasjon.

•Grasp områdene utenfor guiden peker med begge hender. Trekk vannrett for å skille selve lås og lås nøkkel/post inndelinger for å åpne låsen.

Tips og advarsler

  • Hvis kombinasjonen hjulene støy, ikke flytte eller flytte rundt under bruk, eller hvis du har problemer med å sette inn eller fjerne låsen nøkkel/innlegg, bruke olje noen dråper en maskin smøring mellom hjulene, i nøkkel/post åpning og langs nøkkel/innlegget minst en gang i måneden. Dette er spesielt viktig hvis du bor i en svært regnfull eller tørr.