Hvordan installerer jeg en brann boks i en to etasjers hus?

October 11

En brann er en ild og vann bevis låst trygg brukes til å lagre viktig gjenstander og dokumenter i et hus. Brann boksene har et dobbelt isolert lag å beskytte alle dokumentene og objekter inne fra skade. Når du bestemmer hvor du skal installere en brann boks i en to-etasjers hus, er det viktig å vurdere hvor boksen vil opprettholde minst skaden. Brannen boksen trenger ikke å være lett tilgjengelig i nødstilfeller, og bør være igjen inne i hjemmet.

Instruksjoner

•Plasser verdifulle gjenstander og dokumenter til brannen boksen inkludert fødsel, ekteskap og død sertifikater, viktig familie gjenstander og dyre smykker. Lukk og lås boksen brann.

•Installer boksen brann i et rom i andre etasje i ditt hjem. Plass boksen ild mot en støtte vegg eller i nærheten av en trapp. Mange familier finner at lagre en brann boks i et soverom eller et skap holder dokumenter og verdifulle objekter innenfor rekkevidde. Men hvis alvorlig skade oppstår hjem og andre etasje kollapser, brannen boksen kan bli skadet høsten, gjør dokumentene utsatt for vann og brann skade.

•Installer brennkammeret etasje av ditt hjem ved å plassere den i støtte veggen i en av de ytre rom hjemme. Installere brannen boksen etasje vil forhindre skade på boksen falt, spesielt hvis hjemmet ditt har noen kjelleren, men det kan være din boksen mer utsatt for tyveri. Lagre boksen på hemmelig skjult sted, for eksempel bak et skap.

•Installer boksen brann i en kjeller å beskytte det helt fra fallende skade. Men kan ild boksene kompromitteres av langvarig eksponering for fuktighet. Hvis du vil lagre din brannen boksen i kjelleren, holde det i et rent, tørt sted og kjører en avfukteren for å holde luften tørr.

•Skriv ned låse kode i boksen og beholde informasjonen et sted fra huset, som på kontoret eller bil.