Hvordan installere Logg innlegg for en logg House dekk

January 26

Logg innlegg støtte en kortstokk blandes med utseendet på huset og lage dekk synes som om det hører til huset i stedet for som en ettertanke. Planlegge installasjon av Logg innlegg så de vil være solid langvarig, samt estetisk tiltalende. Velg en holdbar arter som sedertre eller svarte gresshoppen eller bruke behandlet logger og la dem sesongen for et par måneder så de har fullført krymper og tørking. Fjerne barken med en øks eller drawknife å motvirke insekter og fuktighet under barken.

Instruksjoner

•Dig et hull i plasseringen av hvert innlegg, en spade eller makt etter hull kvernen. Gjør hullet dypt nok å forlenge under din lokale frost-linjen og nå komprimerte, uforstyrret jord nederst. Grave hullet minst 2 inches større enn diameteren på innlegget ditt.

•Fyll hullene med våt betong opp til jord å opprette konkret bunntekst for innlegg. Kjøpe bagged betong og bland det selv med en spade i en trillebår, hvis du bare har noen grunne hull. For mer eller dypere hull, leie mikser eller ordre betong levert og helte av et konkret selskap.

•Sett en 6-tommers anker bolt i midten av hver bunntekst mens betong er fuktig. La 3 inches av bolten utvide vertikalt over overflaten av betongen. Figur toppen av betong i en liten krone så sentrum er høyeste, bruke en sparkel, så vann basseng ikke under innlegget når den installeres. La betong tørr.

•Velg loggene som er minst 6 inches i diameter og skjær dem til lengde nødvendig for å støtte din dekk. Hakk sidene eller kutte topper nivået for å støtte dekk bjelkene, avhengig av hvordan du konstruere dekk, en sirkelsag eller Kjedesag.

•Drill et hull i midten av hver post nederst å passe over anker bolter. Fastsatt innlegg over bolter og støtte dem på plass hvis det er nødvendig med et styre midlertidig naglet til dem, før du installerer resten av dekket.

Tips og advarsler

  • Grave bunntekst til uforstyrret jord er spesielt viktig hvis entreprenører bygget huset nylig på en åsside jevnet med fyll skitt, siden skitten kan fortsette å kompakt under vekten av dekk.
  • Sjekk din lokale byggforskrifter for å se om det finnes bestemte regler for dekk hjelper i ditt område. Kontoret for bygningsstandarder kan også gi deg råd på dybden av frost linjen i ditt område.