Hvordan installere Kwikset Deadbolt låser

August 14

Kwikset dealbolts er enkel å installere og tilbyr et høyt nivå av sikkerhet. Kwikset tilbyr deadbolts og locksets funksjonen ulike sikkerhetsnivåer for lette kommersielle og bolig. Besøk selskapets hjemmeside (se ressurser) for informasjon om stiler og utførelser tilbys.

Instruksjoner

•Fjern alle deadbolt låser stykker fra pakken og kontroller at alle deler er der. Plasser klinke mekanismen gjennom hullet i siden av døren og låse det på plass. Om nødvendig kan du bruke et stykke skrap tre og en hammer for å låse det helt. Plasser stykke skrap tre over klinke mekanismen og Skyv smekklåsen i mekanismen i treet. Hold veden på plass med en hånd og pund på veden til låsen sitter flush med side av døren.

•Skru klinke mekanismen inn døren gjennom to hullene i låsen platen på siden av døren.

•Feed anker inventar gjennom hullene i låsen mekanismen utsiden av døren.

•Sett thumbturn stykke mot innsiden av døren. Linje hullene i thumbturn siden med anker beslag og plasser monteringsskruene gjennom thumbturn side. Stram monteringsskruene med en skrutrekker. Forsøk å flytte deadbolt i døren å bli sikker det er montert tett. Hvis deadbolt låsen beveger seg rundt, stram festeskruene mer.

•Plasser streik platen i utsparingen i døren jamb. Montere streik platen med skruene og en skrutrekker.