Hvordan installere klessnor innlegg

January 5

Snorene var et vanlig syn i bakgårder overalt i år tidligere, men de siste årene har de fleste familier bekvemmeligheten av elektrisk eller gass tørketrommel og unngikk en klessnor. Med kan flere og flere folk å være opptatt av energisparing og "grønn" levende, den gode gamle fashioned klessnor gjøre comeback. Hvis du ønsker å spare på prisen av running klær hårtørker, kan du starte ved å installere klessnor innlegg.

Instruksjoner

•Velg en plassering for din klessnor innlegg som er i et åpent område med god eksponering for sollys og breezes å tørke tøy. Hvis mulig, Planlegg å ha din klessnor kjører i en nord-sør-retning for å øke varmen fra solen. Unngå å plassere den under kraftledninger eller grener, som fugler vil jord klær mens de henger på linjen.

•Determine stedene for de to innlegg og merke flekker på bakken. Mål og bekrefte at avstanden mellom de to merkede plasseringene er det samme som din planlagte lengde for en klessnor.

•Dig hullene som er 36 inches dyp og ca 12 inches i diameter. Bruk en hånd sabotasje for å kompakt jord nederst i hullene.

•Legg 6 inches fint knust grus i hullene. Forberede klar mix betong i en bøtte eller hjulet barrow i henhold til instruksjonene på bag.

Er noen hjelpe deg, og angi innlegget i midten av hullet, stå opp rett. Legg til våte betong hullet, fungerer det i godt med en spade å fjerne eventuelle luftlommer. Overfylle hullet med sement slik at du kan danne en hang rundt innlegget i stedet for å ha en depresjon, som vil tillate vann fra regn eller snø å løpe ut og vekk fra innlegget.

•Bruk et nivå plassert på vertikale kantene på stangen til lodd det. Bygge tannregulering på minst tre sider av innlegget ved spikrer ene enden av en 2 x 4 stykke trelast til Polen og la den andre enden til å utvide ned til bakken på om en 45-graders vinkel. Angi andre innlegg på samme måte.

•Tillat betong kur for 24 timer, og deretter fjerne klammeparentesene.