Hvordan installere et innlegg for en kjede-Link gjerde på Unlevel bakken

May 20

Hvordan installere et innlegg for en kjede-Link gjerde på Unlevel bakken

En kjede-link gjerde er et billig alternativ for inngjerding av et område når utseendet på gjerdet er ikke viktig. Bygge en kjede-link gjerde er ganske grei, men landet ikke er nivået kan komplisere prosedyren. Når en strekning av kjede-link gjerde må gå opp eller ned en skråning, må terminal innlegg på begynnelsen og slutten av skråning. Innleggene på skråning selv må være helt vertikale og litt høyere enn normalt, siden stoffet vil krysse dem i en vinkel.

Instruksjoner

•Dig hullet, med innlegg hull digger. Hullet skal til 30 inches dyp i midten av hullet og seks til åtte inches bredt. Bruk murskje for å gjøre bunnen av hullet bredere enn toppen slik at frosten ikke vil presse betong blokken ut av bakken.

•Calculate postens høyde. Siden innlegget er på en skråning, må det være et par inches høyere enn normalt, men den eksakte høyden vil avhenge høyden på gjerdet og vinkelen på bakken. Den enkleste måten er å holde kjede-link stoffet opp på denne skråningen, og deretter måle stoffet lodd til jorden med et målebånd, ignorerer skråningen. Legge til to inches til målet hvis du installerer et terminal innlegg eller subtrahere to inches hvis du installerer en linje innlegg. Lage et merke på innlegget lik som måling fra toppen av innlegget, med en markør

•Fyll ferdigblandet betongen og vann i hullet, følge instruksjonene på posen av betong.

•La innlegget i betongen opp til merket på innlegget. Kontroller at innlegget er lodd eller rette, med tilgangsnivået og la den sitte i 24 timer før betongen angir.

Tips og advarsler

  • Kall 811 så noen kan komme til din eiendom å merke verktøy linjer et par dager før noen prosjekt som innebærer graving.